Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
jo, jak pises ja to mela naopak, ze spis ms byla zpozdena. Ale divej, kazdy to ma jinak, urcite bych asi zvolala na gynekologii a rekla co se stalo, tam ti poradi lepe nez my tady. Antikoncepcni pilulka je tabletka plna hormonu, a muze totalne rozhodit cyklus. Takze mozna ze to je normalni, nevim, nejsě doktor. Urcite je to mozne ze to je z toho ale radeji zavolej doktorovi ![]()
Zdravím dámy, chci se vás zeptat stala se nehoda a potrhl se nám kondom 😬 (večer) a druhý den jsem si vzala postinor, ale ted na začátek v únoru jsem to dostala normálně 17.2. a klasika mam to týden, postinor jsem si vzala 26.2. a dostala jsem to 4.3. to jsem si říkala, ze to budou hormony zase jsem to mela týden a ted jsem to dostala 23.3. a menstruace je silnější “možná” mam normálně silnou menstruaci ale ted mi to přijde silnější ale mozna je to tím ze nad tím furt přemýšlím a dávám si do hlavy ze je to vsechno špatně a mam teda silný bolesti břicha a tak se tedy ptám mela bych zajít na gyndu nebo jeste počkat jestli se to srovná?
Jinak diskuze tu jsou vim ale co jsem četla tak všichni mají úplný opak ze menstruace nepřišla a mne přišla