Chronické problémy tam dole

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.3.25 10:13

Chronické problémy tam dole

Ahoj holky, viděla jsem tu už několik podobných diskuzí tak se taky přidávám, třeba budeme mít s někým podobné zkušenosti :think: Už 3 roky mě trápí problémy tam dole.. Táhne se to vlastně od doby co jsem se svým nynějším partnerem. Už jsem se léčila několikrat na kvasinky, potom streptokoka entizolem i společně s partnerem. Mezitím jsem i změnila gynekologa protože problémy stále přetrvávaly (někdy výtoky a nepříjemný pocit při sexu ale hlavně tedy silné pálení při močení i normálně - to mě trápí a leze na nervy asi nejvíc.) Začátkem roku mi z krve zjistili chlamydie na které jsme se také přeléčili oba doxyxehlanem na 2 týdny po 12 hod.. Problémy byly pryč na měsíc a potom se to znovu pořádně rozjelo po menstruaci ale asi pouze močák :nevim: Řezání a pálení + bodavá bolest v moč. trubici podbřišku a zádech.. nic nepomáhalo, jen jsem doma brečela :,( Pročetla jsem nějaké diskuze - začala jsem pít bylinné čaje (kontryhel a zlatobýl + urolog.), denně alespon 3 litry vody a úplně omezila sladké pití. Cukr tedy omezuju celkově o dost. Milovala jsem sladké.. Koupila jsem si vitagyn C na podporu mikroflory a zaváděla 6 dní každý večer. Nyní koupím znovu, dá se užívat i dlouhodobě alespoň jednou týdně. Mažu i z venku cotylenou která má mít taky nějakou látku na podporu (taky jsem se tu dočetla) a beru candivac (polykací tablety). S přítelem už spolu máme sex vždy jen s kondomem a zatím to jde. (Takhle vše dodržuji cca 3 týdny) Sem tam mám pocit že je pořád něco podrážděné a pořád cítím to pálení - někdy je to více, někdy mírně, někdy skoro vůbec :think: 9. dubna mě čeká vyšetření na urologii a příští týden jdu ke gynekologovi tak uvidím co řeknou.. Myslíte že by se mohly vrátit ty chlamydie? Nebo jen oslabene prostredi po atb? Prosím máte nekdo podobnou zkušenost a co opravdu pomohlo??? :roll: Moc predem dekuju a omlouvám se za sloh :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
129
25.3.25 14:12

Oslabené prostředí po ATB mít můžeš, já teď měla po ATB poprvé v životě kvasinkovou infekci. Je důležité, aby se na vše přeléčil i partner, abyste si nepředávali nemoci. Nynější problém samozřejmě může být zánět močáku. Při každém užívání ATB ber hlavně i probiotika. U všeho dodržuj dobu, po kterou můžeš užívat, ta Cotylena je na 4 týdny. Taky je možné, že má přítel nějakou bakterii, na kterou jsou ale ty tvoje háklivé. Další varianta, která by mě napadla, jestli nemá někdo z vás milence či milenku. V takovém případě by problémy přetrvávaly. Pokud ale budu předpokládat, že je vše jak má, tak určitě léčit vás oba. A pak ještě nějakou dobu sex s kondomem, pro jistotu. Držím pěsti, ať se na to přijde :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí