Menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2670
30.10.09 20:13

Menstruace

Holky chtěla bych se zeptat jak počítáte dny menstruace. Někde jsem četla ,že pokud to je do 12 hod tak je to první den jinak začíná první den až jako by zítra.
Pořád vše musím počítat a už jsem s toho jelen. Každý to říká jinak. Musím počítat dny kdy mám jít na sono a pak zhruba kdy na IUI . Musím vyřešit do toho všeho služby ,abych měla volno nemůžu odejít ze služby.
Musím chodit v době svého volna.O to to je komplikovaný a poslední dobou se to i posouvá a tím se to vše komplikuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
VERONIKA
30.10.09 20:20

Ahojky
Mě v CARu říkali, že pokud MS dostaneš DO 18. hod. tak je to 1DC a pokud PO 18. hod. tak se to už nepočítá :nevim: :nevim: :nevim:
Taky mám v živé paměti ty počty kdy na UTZ, kdy na IUI ........ bylo to pomalu na vysokou :lol:

• Citovat
  • Upravit
12332
30.10.09 20:24

verun -takže už jako MS nedošla, jo? že se to nepočítá :lol:
já mám v podstatě podobnou verzi :wink:,ale já bych si klidně počítala do 24 hod - nic by se podle mě nestalo, těch pár hodin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
30.10.09 20:32
Boriska píše:
verun -takže už jako MS nedošla, jo? že se to nepočítá :lol:

Tak to by byla ta nejlepší varianta :lol: - znáš to čekání :roll:

Víš jak jsem to myslela! PO 18. hod. se počítá 1DC až od dalšího dne.

• Citovat
  • Upravit
3
2.8.18 12:00

Jak zrychlit MS

Ahoj, vcera mi zacala MS a zitra odjizdim k mori, je mi 13 a nejak se mi nechce do tamponu. A tak se chci zeptat zda je neco co by mi MS urychlilo abych se mohla u more normalne koupat ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32081
2.8.18 12:09

no o ničem takovém nevím, jednou možnost vidím jako tampon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.8.18 13:21
@just_girl píše:
Ahoj, vcera mi zacala MS a zitra odjizdim k mori, je mi 13 a nejak se mi nechce do tamponu. A tak se chci zeptat zda je neco co by mi MS urychlilo abych se mohla u more normalne koupat ????

Vitamín C ve větším množství. Ale mně to nikdy nepomohlo. Je možné, že to budeš mít kratší. Kolikrát jsem jela na dovolenou v začátcích MS. Lepší než to tam dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.18 15:31

Ahoj, už 5. den mám menstruaci. Strašně silná, nekončící. Včera se mi stalo že po 18. hod nic. Tak si říkám dobrý už to bude slábnout. Ráno se vzbudim a v pohodě slabé. Kolem 11. hodiny to ze mě začalo týct tak jako nikdy před tím. Už mě to dost trápí jak je to silné. Ascorutin ani citron nezabírá. Nevíte někdo jestli je to normální? Popřípadě za jak dlouho to skončí? Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
21.8.18 15:45

@Sezzi00000 to je individuální. U mne to takto je normální, krvacim osm dni a asi týden velmi silne. Pokud ti není nijak špatně, tak bych ještě pockala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.8.18 15:50

Já to vždy měla taky tak. Strašně silnou a trvala celkově 8 dní. Občas se mi také stávala taková pauza. Ano, normální to je. Nedávno jsem nasadila HA a vše se srovnalo a menstruace je o dost slabší a není tak dlouhá. Pokud by to trvalo opravdu moc dlouho, tak si raději zajdi k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí