Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den chtela ybchs e zeptat menstruaci mam dostat az v pondelí ale porad je mi na zvraceni bolí me prsa a kdyz jsme si delala test tak tam je jen takovej slabounekej duch jde videt jen kdyz se poradne podivate, myslite ze je to brzo na test?
@Stepanka95 tak doporučuje se dělat až v den ms nebo po vynechání, ale kdo to vše dodrží že
hoď foto
Přesn-ě test si dělat až v době vynechání menstruace, ať je to jasné
Dobrý den, chci se zeptat, zda je možné mít menstruaci a být těhotná. Pohlavní styk(nehoda) se stala o letních prázdninách. Od té doby pociťuji tlukot v břiše a změna moči (kalně žlutá),bolest žeber. Dělala jsem si také těhotenské testy již několikrát, ale pokaždé negativní. Prosím o radu. ![]()
@Pilaris píše:
Dobrý den, chci se zeptat, zda je možné mít menstruaci a být těhotná. Pohlavní styk(nehoda) se stala v srpnu. Od té doby pociťuji tlukot v břiše a změna moči (kalně žlutá),bolest žeber. Dělala jsem si také těhotenské testy již několikrát, ale pokaždé negativní. Prosím o radu.Je také možné že si to vsugerovávám
@Pilaris píše:@Pilaris píše:
Dobrý den, chci se zeptat, zda je možné mít menstruaci a být těhotná. Pohlavní styk(nehoda) se stala v srpnu. Od té doby pociťuji tlukot v břiše a změna moči (kalně žlutá),bolest žeber. Dělala jsem si také těhotenské testy již několikrát, ale pokaždé negativní. Prosím o radu.Je také možné že si to vsugerovávám
Také jsem jeden čas měla citlivá prsa a nevolnosti