Menstruace a a tehotenství

39
18.2.16 09:36

menstruace a a tehotenství

Dobrý den chtela ybchs e zeptat menstruaci mam dostat az v pondelí ale porad je mi na zvraceni bolí me prsa a kdyz jsme si delala test tak tam je jen takovej slabounekej duch jde videt jen kdyz se poradne podivate, myslite ze je to brzo na test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6605
18.2.16 10:16

@Stepanka95 tak doporučuje se dělat až v den ms nebo po vynechání, ale kdo to vše dodrží že :mrgreen: hoď foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
18.2.16 13:00

Přesn-ě test si dělat až v době vynechání menstruace, ať je to jasné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
9.1.17 16:49

Dobrý den, chci se zeptat, zda je možné mít menstruaci a být těhotná. Pohlavní styk(nehoda) se stala o letních prázdninách. Od té doby pociťuji tlukot v břiše a změna moči (kalně žlutá),bolest žeber. Dělala jsem si také těhotenské testy již několikrát, ale pokaždé negativní. Prosím o radu. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
9.1.17 16:51
@Pilaris píše:
Dobrý den, chci se zeptat, zda je možné mít menstruaci a být těhotná. Pohlavní styk(nehoda) se stala v srpnu. Od té doby pociťuji tlukot v břiše a změna moči (kalně žlutá),bolest žeber. Dělala jsem si také těhotenské testy již několikrát, ale pokaždé negativní. Prosím o radu. :? Je také možné že si to vsugerovávám :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
9.1.17 21:22
@Pilaris píše:
@Pilaris píše:
Dobrý den, chci se zeptat, zda je možné mít menstruaci a být těhotná. Pohlavní styk(nehoda) se stala v srpnu. Od té doby pociťuji tlukot v břiše a změna moči (kalně žlutá),bolest žeber. Dělala jsem si také těhotenské testy již několikrát, ale pokaždé negativní. Prosím o radu. :? Je také možné že si to vsugerovávám :,(

Také jsem jeden čas měla citlivá prsa a nevolnosti :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5933
9.1.17 21:31

@Pilaris hele, dalsi trolik! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...