Menstruace a těhotenství?

31
25.10.12 06:57

menstruace a tehotnestvi ??

Ahojky holky predem se omlouvam za muj cesky pravo pis us dele ziju v anglii snad vam to nejak nebude prekazet ale opravdu nevim co se semnou deje :nevim:… je mi 19 let a mam pritele s kterym jsem 10 mesicu snazime se o mimco ale jeste se to nepodarilo no chtela jsem se zeptat dostala jsem menses 15/10 mnela jsem to slabe jen jsem spinila do 20/10 to us se mi spustilo ale zadne bolesti jako prsou ani briska jako kdybych to nemnela to se mi stalo poprvi… potom 22/10 us vecer jsem to skoncila a 23/10 jsem to mnela slabe takova cerveno ruzova barva muzu bejt tehotna??? nebo je to jina pricina asi budu muset zajit k tomu lekari ale stejne mi moc neporadi??? test vysel negativ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
837
25.10.12 08:55

Tak si buď zajdi k doktorovi udělá ti ultrazvuk a pokud něco v děloze bude tak to uvidí. Popřípadě udělá krevní odběr na hcg. Nebo ještě třeba pár dní počkej a test opakuj :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
5.5.19 02:53

Dobry večer, mám takovou starost, s přítelem jsme se dali dohromady 19.3 a 22.3 jsem se spolu vyspal já si vzala postinor, ochrana selhala, tak pro jistotu jelikož ještě studuji a jsme spolu krátce.
Je že v dubnu se nám stala ta samá věc kondom praskl přímo při ovulaci.
Teď v květnu jsem dostala menstruaci o 4 Dn dříve. Je normální bezbolestná což se divím, jelikož na to trpím, tak že si ani na záchod nedojdu…
Je. Že mě se zdá, že je menaturca edivna, próze dřív jsem musela nosit hygienické vložky i tampony jelikož moje MS byla opravdu moc silná, e teď stačí jen jedno…
Chtela bych se zeptat na názor jaká je možnost, že jsem těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky