Menstruační křeče a antikoncepce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
21.3.26 11:42

Menstruace krece a antikoncpce

Ahojte potrebuju poradit, beru vice nez 2 roky antikoncepci. V pondeli jsem si nevzala prasek v 9 ktery vzdy beru pravidelne, vzala jsem si ho az v 17:30. V utery jsem si vzala normalne uz v 9h a ve stredu taky ale od rano ve stredu me bolel podbrisek jako u mesicku, a nakonec i kdyz jsem si vzala v 9 prasek tak jsem dostala menstruaci ve 2. Pritom v tablu jsem mela jeste dva prasky. Ale udelala jsem si 7 dni pauzu tak jak to ma byt. A 4 dny mam menstruacni krece tak jako ten prvni den, skoro vzdy mam uz 2-3 den zadne bolesti a ted ty bolesti pretrvavaji uz 4 dny a a porad dost krvacim na 4 den takove to nemam, a vcera vecer, jsme jeli autem pryc byva mi v aute spatne a taky ze bylo ale nezvracela, prisla jsem domu lehla si, pojedla jsem trosku hroznove vino, napila se mineralky. Mela jsem brasku na posteli ketry skakal a me zniceho nic zacalo byt spatne, sla jsem zvracet. A ted nevim jestli je to protoze mi bylo uz spatne v aute a ze treba jsem mela stahly žaludek a jak braska skakal na posteli tak mi to jen podporulo zvraceni nebo to muze byt i zneceho jineho. Nemuzu byt tehotna ne? Pritel si dava pozor, spime jak z antikoncepci tak z kondomem, oboje mame. Nikdy bez. Mam si delat starosti nebo je to jen v moji hlave a jsou to jen shody nahody a nemam se bat. Mate nekdo s tim zkusenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37125
21.3.26 12:18

Muzes byt klidne nemocna, ted lita dost viróz. Nebo sis proste jen rozhodila hormony, kdyz si tu ha brala jinak než obvykle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76182
21.3.26 12:26

@Nat69 těhotná nebudeš, máš rozházené hormony, a jen technická - když je ti špatně od žaludku a vezmeš si hroznové víno a bublinkovou minerálku, to se nedivím, že jsi šla zvracet,
když je ti zle a potřebuješ se najíst, je nejlepší začít rohlíkem, rýží, piškoty nebo vývar s nudlemi, banán - ostatní jídla ti ten žaludek spíš podráždí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí