Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím jdu si pro radu. Vím že bych hlavně měla navštívit gynelologa ale v tom svém už nemám důvěru. Každá prohlídka byla v pořádku a že si moje menstruace dělá co chce mu byla jedno. Už jsem u něj nebyla dobré 3 roky. Když jsem ve stresu tak se mi menstruace opozdi o pár dnů ale na to jsem si zvykla. Jenže minulý měsíc jsem byla v takovém stresu v jakém nikdy a bylo toho na mě opravdu hodně. Menstruace měla víc jak týden zpoždění a těhotenský test vyšel negativně. Pak jeden den přišla menstruace a večer po ní nebyla památka a druhý den to stejné. Ale neboleli mě ani prsa ani břicho jak mám ve zvyku. Říkala jsem si je to prostě stresem že se to uklidní. Jenže minulý týden jsem začala krvácet znovu tak si říkám konečně nastoupila menstruace ale bolest prsou ani břicha se nedostavila. K tomu jsem měla špinění které už ustalo ale stále mám krvácení. Říkala jsem si že to přestane teď je to asi 6 dnů a začínám se bát. Na internetu jsem četla spoustu věcí co by to mohlo být ale vyděsil mě spíš nádor. Já jeden před lety měla ten se tedy netýkal gynekolického problémů. Snažím se teď najít nějakou dobrou gynekoložku v Pardubicích takže jestli máte nějaké doporučení budu ráda. Přítele to už taky začalo trápit a říká ať si někoho co nejdřív najdu. Spíš jsem se chtěla zeptat jestli tohle už někdo zažil a přestane to nebo jestli plašit a rychle jít na gyndu. Já jsem člověk co to řeší až o chvíli dýl abych zbytečně neplašila. Za každou radu budu ráda
Kolik ti je let? Určitě je dobře, že hledáš gynekologa. Ono, i kdyby to teď přešlo, tak tři roky bez prohlídky nejsou ideální. Kór, když jsi v minulosti už onkologicky problém měla.
@Holkazvesnice1
Kdyby se to nezlepšilo, tak si zajdi někam do nemocnice na gynekologii raději.. ![]()