Jiné menstruační příznaky

Anonymní
5.11.24 18:47

Jiné menstruační příznaky

Zdravím. Prosím zkušenější o rady. Mam tříletou dcerku a od jejího roka mám znovu měsíčky. Pokaždé jsem měla PMS příznaky stejné ( týden před ms zhoršení akné a bolest břicha den před nebo v den ms). A teď čekám ms a příznaky mám zcela jiné (bolest prsou, motání hlavy) Je možné, že se tak změní příznaky příchodu ms, když je mám dva roky každý měsíc stejné? Díky za rady 🙂

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
201
5.11.24 18:52

A nejsi spíš těhotná? :D
Mně se změnily příznaky po vysazení HA
(když jsem HA nebrala, měla jsem jen bolesti břicha, občas nějakej pupínek, při HA jsem neměla nic, a teď po vysazení mám zase bolesti, sem tam nějakej pupínek, bolest prsou, pánevní bolest, a teda občas mě bolí i ovulace) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.24 19:00

@ann_01s to právě myslím že ne. Sex byl dva a půl týdne zpět, byl přerušovaný. A předtím byl dva měsíce zpět, taktéž přerušovaný. Tak nevím zda by se z toho dalo otěhotnět 😀

• Citovat
  • Upravit
zuzanka320
5.11.24 20:13

Tak otěhotnět by se teoreticky dalo :lol:

Každopádně já i po porodu dcery měla pak kazdy měsíc stejně příznaky…. Maximálně po nasazení HA se změnily…

• Citovat
  • Upravit
2128
5.11.24 20:15

Uplne všechno jinak, před těhotenstvím jsme nevedela co je PMS, po porodu se nestačím divit. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.24 20:15

@zuzanka320 také jsem měla právě stejné dva roky, až teď je to jiné 🤷🏻‍♀️ HA tedy neberu.
Asi si tedy budu muset zajít pro test 🙈

• Citovat
  • Upravit
zuzanka320
5.11.24 20:16

Tak test si stejně udělej až tak v den očekávané MS.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.11.24 20:17

@zuzanka320 ms mě chodí každý měsíc jinak, tak úplně nemůžu určit přesný den.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa