Menstruace, krvácení, antikoncepce

27.9.23 09:51

Menstruace ,krvácení , antikoncepce

Dobrý den, prosím moc o radu už z toho nemůžu :( 16.8 sem prodělala interupci… dne 15.9 jsem dostala první menstruaci, mám ji už 11 dní a je stále strašně moc silna..padají že mě i kusy strašně veliké, 2× jsem byla u dr ten mi dal antikoncepci ( lindynette 20 ) o víkendu se mi menstruace zhoršila nemohla jsem ani chodit z toho jak silné to teklo tak jsem šla na pohotovost tam mi řekli že se antikoncepce bere od prvního cyklu MS ale to mi můj dr neřekl dozvěděla jsem se to na ambulanci.. a že je mám přestat brát tak jsem to udělala, dnes jsem opět byla u svého dr ten se začal rozčilovat že nechápe z jakého důvodu sem tam jela a že mi tam řekli přesně co on atd, a ani sem mu nestihla říct že jsem je poslechla a přestala brát antikoncepci, a teď nevím jak pokračovat dále když stále silne krvacim a antikoncepci jsem vysadila tak co teď?? :( 😞 prosím o radu či zkusenost :( jsem zoufalá už z toho :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12.10.23 22:37

Menstruace

Ahoj holky, v neděli jsem dobrala antikoncepci a vždycky jsem to druhý den dostala a teď už mám 4dny zpoždění. Těhotná být nemůžu.
Prosím o radu či zkušenost už si nevím rady😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria