Menstruace po farmakologickém potratu

4
28.5.26 09:38

Menstruace po farmakologickém potratu

Ahoj potřebuju poradit byla jsem na farmakologickém ukončení těhotenství v lednu a 1.3 jsem po tom měla první menstruaci pak další 2.4 to bylo po nějakých 32 dnech pak další jsem dostala 27.4 po 25 dnech tedka jsem měla dostat menstruaci 24.5 ale furt jsem ji nedostala. Těhotenský testy jsem si dělala jsou negativní tak nevim jestli se objednat ke gynekologovi a nebo ještě vyčkat jestli nepřijde. Jediný co tak mě maličko někdy bolí v podbřišku jiné další symptomy nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
28.5.26 10:19

Asi bych vydržela s nervem. Ono je to přece jen dost velký zásah do těla, do hormonu a asi se s tím budeš nějakou dobu vyrovnávat.
Předtím jsi měla menstruaci pravidelnou?
Zkusila bych pít kontryhelový čaj, od toho napětí v podbřišku by měl pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.5.26 11:19

@azaleila než jsem šla na farmakologické ukončení těhotenství měla jsem menstruaci pravidelnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
28.5.26 11:50
@k567 píše: Více

Já bych počkala, je to pro tělo relativně krátká doba na to, aby vše bylo již v normě.
Navíc ty výkyvy jsou v řádu dnů, ne že bys tři měsíce menstruaci neměla a pak krvácela tři týdny v kuse…
Pokud jsi z toho nesvá, porad se s gynekologem, ale asi Ti nabídne antikoncepci a to nevim, jestli chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.5.26 12:02

@azaleila antikoncepci nechci tak ještě pár dnů počkám a pak bych si tam zavolala a pozeptala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí