Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Klasická cytologie u mě nenašla nic. Připlatila jsem si za tekutou cytologie, měla jsem nález HSIL. Jsem po konizaci děložního čípku, a cytologie je v pořádku. Zachytili to včas. A nechala jsem se očkovat gardasilem.
@Anonymní píše: Více
Já mám LSIL nález i přesto, že stěr i cytologie jsou opakovaně negativní. Konizace mě čeká ![]()
HPV vir má každý druhý, nemusíš se hned děsit, někteří o tom ani nevědí, protože jim nedělá naprosto nic. ![]()
Možná tě teď budou jen častěji sledovat.
Hlavu vzhůru!
Moc dekuji pry mam oslabenou imunitu dělala mi I koloskopii nebo jak se presne jmenuje dostala jsem na předpis neco na posílení imunity za 3 měsíce mam jit na kontrolu.
Dostala jsem tento lék
Isoprinosine je lék na předpis, který stimuluje imunitní systém a vykazuje protivirové účinky. Běžně se užívá při léčbě opakovaných oparů, bradavic, chřipkových infekcí či snížené imunity. Je dostupný ve formě tablet o síle
Dobrý den,
mám velkou prosbu dnes jsem byla na gynekologii a paní doktorka mi sdělila, že mám bradavice na genitáliích, že to způsobil HPV Vir, že má oslabenou imunitu, s přítelem jsme již přes rok neměli styk jsem po operaci konečníku. Stěr na děložní čípek jsem měla v pořádku i cytologii v březnu. Prosím máte někdo podobnou zkušenost.