Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, myslíte že se může stát že mi muže meškat uz 14 dni menstruace? Těhotná nejspíš nejsem, dělala sem test v den co měla ms přijít a byl negativní.
Myslíte, Ze jde jen o nějaký rozházený cyklus a Ms přijde, každou chvíli me bolí podbřišek a vypadá to že uz to prijde ale zatim nic, mam to tak asi týden a to samé bolesti prsou. Mam strach. Ale je pravda, ze za poslední dobu sem byla docela ve stresu, mela sem opar a 10-18.4 sem brala antibiotika, ale v tu dobu minuly mesic menstruace přišla 12.4, tak nevim jestli ted to jeste nemůže byt tim…
Pokud jsi měla v uplynulém měsíci styk udělej si test znovu, pokud bude stále negativní zavolej si na gyndu jaký zvolit další postup…zda vyčkat nebo ti dají injekci na vyvolání…
Ahoj, pro jistotu si udělej ještě jeden test, mně se třeba mimino dlooouho nechtělo ukázat, ale to, co zmiňuješ, rozhodně může mít vliv na zpoždění menstruace.
Holky, děkuju. Ano styk jsem měla a několikrát, snažíme se s přítelem o dítě. Každopádně zachvilku si jedu pro test.
Tuším, že se mi to v minulosti stalo ze mi jeden cyklus vynechal úplně
@ANYk9 víceméně ano, maximálně 2 dny zpoždění. No tak snad ms dorazí
@eliska3820 asi bych jeste zkusila za dva dny test ale z ranní moči. Asi bych to řešila kdyby neprisla i další týden ![]()
@ANYk9 ano zkusím, achjo… mam pocit, ze se mi poslední dobou pořád něco se…
Ale myslim, ze jednou nebo dvakrát v životě se mi to stalo ze mi uplne vynechal cyklus a pak uz v pořádku
@eliska3820 To je tak vždy, když už tak vsechno a pořádně.
Ale jestli se ti to stalo tak bych jeste počkala. Ja mam odjakživa tyhle problémy. Někdy prijde ms docela pravidelně, nekdy cyklus je 30-50 dní a nekdy cyklus vůbec. Řešila jsem to s doktorkou už.
Píšeš to trochu zmateně. Na začátku píšeš, že máš strach a chceš si dát vyvolat menstruaci, na jiném místě píšeš, že se s přítelem snažíte o dítě.
Hele, mně už se dvakrát stalo, že mi z ničeho nic jeden měsíc menstruace vynechala. V prvním z těch dvou případů přišla další měsíc v termínu jako by nic, ve druhém případě jsem měla menstruaci naposledy v listopadu, v prosinci nepřišla a na konci ledna jsem měla pozitivní těhotenský test, jsem skoro 24 TT… Ale otěhotněla jsem prokazatelně až ke konci prosince.
Takže technicky vzato se taky zpozdila/nepřišla, ta prosincová. Tělo má občas vlastní hlavu.
@eliska3820 píše: Více
tak máš strach, že jsi těhotná nebo se snažíte o dítě? ![]()