Opoždění menstruace o 14 dní

82
24.5.26 07:49

Opoždění menstruace o 14 dni

Ahoj holky, myslíte že se může stát že mi muže meškat uz 14 dni menstruace? Těhotná nejspíš nejsem, dělala sem test v den co měla ms přijít a byl negativní.
Myslíte, Ze jde jen o nějaký rozházený cyklus a Ms přijde, každou chvíli me bolí podbřišek a vypadá to že uz to prijde ale zatim nic, mam to tak asi týden a to samé bolesti prsou. Mam strach. Ale je pravda, ze za poslední dobu sem byla docela ve stresu, mela sem opar a 10-18.4 sem brala antibiotika, ale v tu dobu minuly mesic menstruace přišla 12.4, tak nevim jestli ted to jeste nemůže byt tim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11846
24.5.26 07:56

Pokud jsi měla v uplynulém měsíci styk udělej si test znovu, pokud bude stále negativní zavolej si na gyndu jaký zvolit další postup…zda vyčkat nebo ti dají injekci na vyvolání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
24.5.26 08:02

Ahoj, pro jistotu si udělej ještě jeden test, mně se třeba mimino dlooouho nechtělo ukázat, ale to, co zmiňuješ, rozhodně může mít vliv na zpoždění menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
24.5.26 08:04

Holky, děkuju. Ano styk jsem měla a několikrát, snažíme se s přítelem o dítě. Každopádně zachvilku si jedu pro test.
Tuším, že se mi to v minulosti stalo ze mi jeden cyklus vynechal úplně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35963
24.5.26 08:09

Udělej si test znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
24.5.26 08:10

@JancaS84 udelam, zachvili si pro nej jedu a ozvu se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
24.5.26 09:15

Tak test je negativni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
24.5.26 09:19

Tak může to byt rozházený cyklus. Jindy ms ma pravidelnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
24.5.26 09:20

@ANYk9 víceméně ano, maximálně 2 dny zpoždění. No tak snad ms dorazí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
24.5.26 09:21

@eliska3820 asi bych jeste zkusila za dva dny test ale z ranní moči. Asi bych to řešila kdyby neprisla i další týden :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
24.5.26 09:23

@ANYk9 ano zkusím, achjo… mam pocit, ze se mi poslední dobou pořád něco se…
Ale myslim, ze jednou nebo dvakrát v životě se mi to stalo ze mi uplne vynechal cyklus a pak uz v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
24.5.26 09:27

@eliska3820 To je tak vždy, když už tak vsechno a pořádně.
Ale jestli se ti to stalo tak bych jeste počkala. Ja mam odjakživa tyhle problémy. Někdy prijde ms docela pravidelně, nekdy cyklus je 30-50 dní a nekdy cyklus vůbec. Řešila jsem to s doktorkou už.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
24.5.26 09:57

Píšeš to trochu zmateně. Na začátku píšeš, že máš strach a chceš si dát vyvolat menstruaci, na jiném místě píšeš, že se s přítelem snažíte o dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
24.5.26 10:12

Hele, mně už se dvakrát stalo, že mi z ničeho nic jeden měsíc menstruace vynechala. V prvním z těch dvou případů přišla další měsíc v termínu jako by nic, ve druhém případě jsem měla menstruaci naposledy v listopadu, v prosinci nepřišla a na konci ledna jsem měla pozitivní těhotenský test, jsem skoro 24 TT… Ale otěhotněla jsem prokazatelně až ke konci prosince. :nevim: Takže technicky vzato se taky zpozdila/nepřišla, ta prosincová. Tělo má občas vlastní hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76918
24.5.26 15:17
@eliska3820 píše: Více

tak máš strach, že jsi těhotná nebo se snažíte o dítě? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...