Menstruace po HA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.12.18 18:00

Menstruace po HA

Dobrý den, prosím o anonym, není to zrovna téma o které bych se chtěla dělit veřejně. Jak dlouho vám trvalo než se vám srovnala menstruace po antikoncepci? Já vysadila v lednu a v září to začalo. Menstruace po 5-6 týdnech, každým dnem jsem se bála, že snad proteču, když nevím, kdy to dostanu. Ale když jsem to dostala, tak to stalo fakt za to :roll: Je pravda, že jsem chtěla v říjnu slabší menstruaci, a proto jsem pila hodně stavy z citronu, ale přišla potom snad nejsilnější menstruace vůbec. Myslíte, že na to měl vliv ten citron? A jak dlouho bude trvat, než se to ustali? Skončí mi menstruace, týden jsem v pohodě, ale pak se zas bojím, kdy to přijde :roll: Jinak krásné svátky všem.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nature00
25.12.18 18:18

Ja vysadila nekdy na konci Zari a menstruaci furt nemam. Mela jsem jen slabe spineni. Tak cekam. Kdy jste zacali resit po vynechani menstruaci? Nechci bezet hned na vyvolavacku. Uzivam i bylinky. Zatim jsem trpeliva.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.12.18 18:43

Mně přišla první má po 42 dnech, druhá asi po 110…😐 Vyvolavacku jsem nedostala, doktor říkal, že jsou to je další hormony a že se tělo musí srovnat samo. Teď už je to lepší, ale i tak mívám cykly 35-42 dní, ale aspoň relativně pravidelně… Používám kontryhel a gynex, po těch se mi to zlepšilo, tak jsem zkusila teď kontryhel vysadit, jestli přijde na i bez něj a zatím nic, jsem cca 36 dc

• Citovat
  • Upravit
Janli
25.12.18 18:54

Od ledna do září jsi měla pravidelnou? To s tím pak nemá antikoncepce nic společného. A před antikoncepcí jsi ji měla jak? Začni brát gynex, srovná se to.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.12.18 19:10

@Janli to jsem moc neměla od ledna do září a když už, tak slabou..před antikoncepci to nebylo tak silný :roll: Zakl.

• Citovat
  • Upravit
Janli
25.12.18 19:26
@Anonymní píše:
@Janli to jsem moc neměla od ledna do září a když už, tak slabou..před antikoncepci to nebylo tak silný :roll: Zakl.

Takže gynex nebo bylinnou kůru mgr.Podhorné. Oboje ti srovná cyklus a hodí tě do normálu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa