Menstruace po odstranění dělohy

34
25.6.14 19:04

menstruace po odstranění dělohy

Dobrý večer za měsíc jdu na odstranění dělohy a chtěla bych se zeptat zda na tom někdo byl jak je to bolestivé jak dlouho je neschopenka a hlavně mě zajímá zda je poté menstruce.Byla jsem z toho tak vyděšená že jsem se zapoměla zeptat. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1839
25.6.14 19:09

@curynka Moje mamka na tomto zákroku byla před několika lety, bolelo jí to dost, ale jen pár dní. Menstruaci už nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.14 19:10

Kamaradka ma delohu odstranenou, ms samozrejme nema a pri sexu je pry melci. Jinak zadny problem. Je pry pptreba hodne posilovat panevni dno, aby vaginalni pahyl drzel uvnitr a taky kvuli riziku uniku moci. Ji brali i vajecniky (nador) a ma naplasti s hormony.

• Citovat
  • Upravit
846

Jediné, co ti na to povím je, že menstruovat nebudeš. Mamčina kolegyně šla po měsíci do práce, ale podle mě je to všechno hrozně individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1251

Menstruaci mít určitě nebudeš. jinak ten zbytek záleží jak bude děloha odstraněna, jak se budeš hojit, jako co pracuješ (délka neschopenky), to se tak nedá říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
25.6.14 19:13

Menstruací odchází část děložní sliznice, když nebude děloha, nebude ani menstruace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
25.6.14 19:55

Také mám odstraněnou dělohu. Bolet to bolí, ale když je to nutné, co naděláš. Nevím proč a v jakém stavu máš dělohu, ale poptej se, jestli ti ji nemůžou vzít spodkem. Mě to tak udělali a je fajn, že nemám jizvu, tím pádem jsem byla dřív fit. Nenech se ukecat, že to nejde, bo mě to dělali už před patnácti lety a nebyl problém.

• Citovat
  • Upravit
72725
25.6.14 20:29
@curynka píše:
Dobrý večer za měsíc jdu na odstranění dělohy a chtěla bych se zeptat zda na tom někdo byl jak je to bolestivé jak dlouho je neschopenka a hlavně mě zajímá zda je poté menstruce.Byla jsem z toho tak vyděšená že jsem se zapoměla zeptat. Děkuji

moje mamka na zákroku byla. Léčení cca měsíc, ale bez výrazných bolestí, takže celkem v pohodě. MS samože mít nebudeš, ono kde nic není, nemůže být sliznice, tudíž nemá co odcházet ;) Neboj, bude to dobré :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
25.6.14 20:33

Moc děkuji já jsem byla tak hotová že jsem se nezeptala. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
25.6.14 20:34
@martina.se píše:
moje mamka na zákroku byla. Léčení cca měsíc, ale bez výrazných bolestí, takže celkem v pohodě. MS samože mít nebudeš, ono kde nic není, nemůže být sliznice, tudíž nemá co odcházet ;) Neboj, bude to dobré :hug:

Děkuji myslela jsem si to ale nějak se s tím nemohu smířit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
25.6.14 20:37
@bamba píše:
Také mám odstraněnou dělohu. Bolet to bolí, ale když je to nutné, co naděláš. Nevím proč a v jakém stavu máš dělohu, ale poptej se, jestli ti ji nemůžou vzít spodkem. Mě to tak udělali a je fajn, že nemám jizvu, tím pádem jsem byla dřív fit. Nenech se ukecat, že to nejde, bo mě to dělali už před patnácti lety a nebyl problém.

Mám dva velké myomy 2 roky se už léčím hormony nefungují stále krvácím. Bohužel jsem se na to ptala a prý se budou snažit laparoskopií a ani to mi nezaručuje prý to nejspíš skončí řezem. Děloha je velká jako bych byla těhotná. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
25.6.14 20:39
@Nuníček píše:
Menstruaci mít určitě nebudeš. jinak ten zbytek záleží jak bude děloha odstraněna, jak se budeš hojit, jako co pracuješ (délka neschopenky), to se tak nedá říct.

No právě že zkusí laparo ale ani to mi nezaručují. Pracuji jako dělnice a mám docela těžkou práci tahání beden.No uvidím ale už aby to bylo za mnou :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
25.6.14 21:57

curynko,

Ničeho se neboj, jsem už po operaci 2 roky, měla jsem normální řezem, jizvu dávno ani sama nenajdu, bolest nevím co myslíš, první dny po operaci píchnou na bolesti injekci.Taky jsem měla velké myomy, jeden už mi prorůstal, proto to nešlo laparo, to je asi ještě větší brnkačka, ale ani operace řezem žádná hrůza nebyla. Menstruaci mít pochopitelně nebudeš, dovedeš si představit tu pohodičku :potlesk: (obzvlášť, když jsem ten poslední rok už chodila vycpaná vložkama skoro nepřetržitě).Taky jsem byla napřed v šoku, ale měla jsem naopak jít dřív. V neschopnosti jsem byla 5týdnů, ale dělala jsem v hypermarketu. Takže žádný strachy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.6.14 07:41
@curynka píše:
Děkuji myslela jsem si to ale nějak se s tím nemohu smířit.

myšlenka to není zrovna ideální, ale zase lepší, jak mít spoustu problémů kolem. Moje mamka o dělohu přišla, když byl ségře rok.. :nevim: operaci má dělanou ještě klasicky, přes břicho, tehdy se jinak nedělala.. ale zvládla to :think: první měsíc byl krušný, ale ten zbytek pak už v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
10.8.14 19:14
@bamba píše:

Tak operaci mám za sebou laparo dalo se to přežít jen ted ještě hnisají vpichy a zítra jdu na prohlídku takže další dilema zda to bude bolet a jak prohlídka probíhá. Jinak bych řekla že jsem docela v pohodě tak uvidíme jak to bude dál. Děkuji všem kdo mě tu podpořili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí