Menstruace po SC

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2418
16.8.13 20:42

Menstruace po sc

Ahoj holky, prosím o radu. Jsem cca 2 měsíce po porodu císařem. Nekojím a doktor mi na kontrole po 6ti nedělí řekl, že podle uz přijde menstruace brzo. Asi už přišla, ale vůbec nic mě nebolí a teď, kde je problém. Mám začít brát antikoncepci a teď nevím, kdyby to náhodou ms nebyla a já si vzala prášek, tak co potom? Nebo mám radši počkat do zítra? Měly jste to některá taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
16.8.13 20:47

Jak asi přišla? pokud krvácíš, a očistky už ti skončily dřív, trak je to určitě MS :nevim: je normální, že po porodu MS nebolí, i když dřív bolela..má to tak většina ženskejch :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
16.8.13 20:50

@slavuska1 Očistky skončily dávno :-D akorát je to tak jiný než to bylo před těhotenstvím, že už si nejsem jistá ani jak se jmenuju :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
16.8.13 21:02

Jsem měsíc a půl po císaři, první MS jsem měla před 2 týdny, silná ale nebolestivá, trvala 4 dny a konec. Včera mi začala znova a včetně bolesti, připadám si jak kdybych zase měla kontrakce :D
Určitě to bude MS, tak začni brát, ať pak nemáš několikrát do měsíce jako já :D

• Citovat
  • Upravit
5924
16.8.13 21:09

Já měla první MS 8 týdnů po císaři. U tebe zřejmě taky, tak bych už začla brát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
16.8.13 21:26

Mě se to právě zdá, jako špinění…ale začnu brát, ono se to určitě v noci rozjede :-) díky za zkušenosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
16.8.13 21:43

To bude ono :pankac:, první MS po císaři byla slabá, bezbolestná a krátká, teď už bohužel bolestivá, silná a dlouhá :roll:zlatý těhotenství 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.13 22:47

Tý jo tak brzo jo? 8o Já jsem vždycky začala až za rok po porodu! To už jsem ani nevěděla, kde mají v obchodě vložky, natož jak MS probíhá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
16.8.13 23:36
@slavuska1 píše:
Jak asi přišla? pokud krvácíš, a očistky už ti skončily dřív, trak je to určitě MS :nevim: je normální, že po porodu MS nebolí, i když dřív bolela..má to tak většina ženskejch :)

Já to mám přesně naopak :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
17.8.13 00:19
@IvaX píše:
Já to mám přesně naopak :zed: :zed: :zed:

no já zatím moc nevím, dřív jsem měla celke bolestivou, brala sjem si pokaždý ibalgin..no a od prvního porodu jsme ji měla jen 3krát, a bolestivá skoro nebyla, pak hned druhý těhu, a od tý doby ms nikde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
17.8.13 11:06

Holky a můžu už používat tampony? Nějak jsem se zapomněla doktora zeptat :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
17.8.13 16:53

@Teruna000 na MS už jo, na očistky ne..

• Citovat
  • Upravit
2418
22.8.13 21:00

No tak to bylo jenom nějaký špinění… ach jo… holky, chápu z letáku správně, že jsem po 7mi dnech chráněná i tak?
„Po porodu“
Po porodu můžete začít užívat přípravek Softinelle mezi 21. a 28. dnem. Jestliže začnete užívat později, používejte bariérovou metodu (například kondom) během prvních 7 dnů užívání přípravku Softinelle.
Jestliže jste po porodu měla pohlavní styk před opětovným zahájením užívání přípravku Softinelle (znovu), přesvědčte se, že nejste těhotná nebo počkejte do dalšího menstruačního cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí