Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Tak nikdo mi neodpoví.Hmm.To je mi líto.
Hele já nevím, ale můžu ti pak napsat. Já na to nastupuju zítra. Už tady pár takových témat je - https://www.emimino.cz/…rankovani/5/
Docela by mě zajímalo, jestli na délku krvácení může mít vliv fáze cyklu
. Já jsem zrovna po ms, tak bych třeba mohla krvácet míň
.
@Milli diky moc. Hledala jsem v diskuzich..ale nenasla. Zitra nastuvju taky. Tak se vyptam. Diky.
@tanecnice76 nic.Jsem už 38letá máma 4dětí. Mám za s sebou 2potraty…prostě je to na pojišťovnu.
@tanecnice76 píše:
Ahoj můžu se zeptat kolik zaplatite za sterilizaci?
Nic, mám to na pojišťovnu ze zdr. důvodů. Navíc je mi skoro 36 a mám už 3
děti.
@Anonymní píše:
@Milli diky moc. Hledala jsem v diskuzich..ale nenasla. Zitra nastuvju taky. Tak se vyptam. Diky.
Tak držím palce, ať to obě zvládneme dobře. Odpoledne rozvezu děti babičkám a jedu si odpočinout
.
@Milli ty si jedes odpocinout? Ja tu jsem jak v kleci…jedna mistnost, vedro k zalknuti. Raci bych byla doma se svistema. Telka zadna. Mno, dala jsem se do boje tak vytrvam.
Ahoj, nekrvácela jsem vůbec
Vůbec nic. Dělali mi to laparoskopicky, třetí den domů jen s malou jizvičkou v pupíky, nic nebolelo, hned po probrání z narkozy jsem chtěla jít domů, ale 24 hodin jsem tam musela ještě být. Do večera na JIP, tam jsem se cítila úplně nepatřičně s těmi ženami po velkých operacích a pak do rána na pokoji.
Jinak doporučený měsíc šetřící režim, netahat děti a těžké věci, jinak pohoda. Jsem rok po a byl to výborný nápad
Měla jsem jít dřív ![]()
@Milli píše:
Nic, mám to na pojišťovnu ze zdr. důvodů. Navíc je mi skoro 36 a mám už 3
děti.
Aha já mám taky 36let a 3 děti. A myslíš, že je to zdarma když zdravotní důvody nemám??
Jen věk a tři děti už nestačí, tak to bylo před úpravou. Teď buď zaplatit, kolik, to má každá nemocnice jinak, nebo jestli nenapíše gynekolog doporučení ze zdravotních důvodů, t.j. po císařském řezu, poškození porodních cest, kamarádce stačil poporodní výhřez dělohy.
Co jsem zaregistrovala, platí se od 5 tisíc až po 50 tisíc, to u nadstandardního (a prý i vratného) zasvorkování vejcovodů, ale to dělají jen na nějaké soukromé klinice.
Tak to chce obvolat nemocnice nebo prohledat jejich webové stránky.
Nekrvácela jsem, jen tři dny špinila. Sterilizace laparoskopií.
Někde jsem četla že 10.tis na to nemám!!!
Teď partnera nemam, ale kdybych měla tak antikoncepcí se cpát nechci. A rozhodně další dítě taky né.
Ahoj všem co se pro sterilizaci rozhodli, podstoupili jí. Za pár dní na ní jdu, už vím(po měsíci
od objednání),že po zákroku budu krvácet.
A teď k dotazu.
Jak dlouho jste kváceli? Řekli vám to předem? Je to „jako 6ti nedělí“?
Díky moc za odpovědi.
Doufám, že zůstanu Anonymní i po pár hodinách. Admini CHCI ZŮSTAT ANONYMEM. Nestojím o to, aby tato informace vysela u mého profilu. Díky moc předem za pochopení.