Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nemusíš ho cítit a může tam klidně být, taky bych zašla za doktorem at to zkoukne. Nebo řekni přítelovi ![]()
Promiň, nahlas se tu směju. Ale já si zase myslím, že bych prstýnek ve své pochvě prostě našla. Spíš bude zapadlý někde v posteli.
No, tak snad ví, jestli ho měl, ne? jestli se „vypařil“ tak je asi tam, nevím, nakolik je možné, že by se „schoval“, ale raději bych šla k dr. on by ho ultrazvukem našel, ne?
Já myslím, že kdyby tam byl, tak bys ho nahmatala a nebo popros partnera ![]()
sakra…zatím jste mě moc nepotěšily teda…:-D Mě totiž prostě přijde, že se tam nemá kam schovat, no každopádně budu muset zajít teda…:-D ježiš to bude trapas zase..:-D
A určitě ho měl na prstě?
jinak teda zapeklitá situace, nevim, jestli se dá něco v pipině ztratit tak, že se to už nenajde
Z jakýho byl ten prstýnek materiálu?
No do dělohy ti ho snad nenašťouchal, a pokud bude někde v pipce, tak se snad objeví, časem, ne?
Co zkusit nějaký výplach?
Jet na pohotovost na rentgen by asi byla až poslední možnost, to bych se hanbou asi propadla… ![]()
promiň
hele a nenechal ho někde jinde a teď to svádí na tvá zákoutí?
Jako, narovinu, mozne je, ze mu tam vypadl… prsty vlhky, kluzky co si budeme namlouvat ![]()
Ale neprijde mi realne, ze by se nenasel…takze t tipuju spise na postel nebo tak neco.
Tedy, tam se nemá kde ztratit
Určitě by jsi ho nahmatala, než pojedeš na gyndu, prohledej pod postelí… ![]()
Ahoj.
, nějak ho vytlačit když tak, ale nic…Mě to přijde jako strašná blbost, že by tam někde byl, ale přítel prudí, že se mám někde zeptat, že se mu to nezdá…
Mám takový fakt trapný problém a nevím si rady…Na začátek chci napsat, že mi to přijde absurdní a nesmyslné, ale červíček hlodá…
Takže k tématu…
Při hrátkách sklouzl partnerovi prstýnek z prstu, docela mě u nich brutálně prstil..:-D, nikde se nenašel a to podotýkám, že se hledalo fakt urputně a všude, takže se ptám, je nějaká možnost, že by byl prstýnek ve mě? Snažila jsem se to tam všude důkladně prohrábnout
Pro případné rejpalky, není to for a není mi patnáct…Ale prostě ten prstýnek se asi někam vypařil, tedy doufám,…Co myslíte?