Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kamča.dalmatinka píše:
A co zkusit hledač kovu
náš jde nastavit i na zlato, stříbro.
jestli jsi s plzenska tak přojed a já tě s ním projedu
Ty jseš úchyl a už to neokecáš
![]()
@Gladys no co lahvičky, ale třeba takové ty 13-14 puberťačky, co si tam strkaj pastelky nebo mrkev a zlomí se jim to ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
A určitě ho měl na prstě?
jinak teda zapeklitá situace, nevim, jestli se dá něco v pipině ztratit tak, že se to už nenajde![]()
Z jakýho byl ten prstýnek materiálu?
No do dělohy ti ho snad nenašťouchal, a pokud bude někde v pipce, tak se snad objeví, časem, ne?Co zkusit nějaký výplach?
Jet na pohotovost na rentgen by asi byla až poslední možnost, to bych se hanbou asi propadla…
jooo, to nas vzdy v sluzbach bavilo tieto excesy co sme ponachadzali v pipkach a prdelich..tam sa toho vojde..:-))))
@Gladys ano ano, člověk se běžně pohybuje nahý a zaráží si zcela OMYLEM falické věci do rekta ![]()
na škole nám na toto téma chirurg vyprávěl nespočet historek ![]()
Souhlasím s holkama, doktor ti to tam prošmátra víc než ty sama vůbec dokážeš, a když tam nebude tak hold bude ležet někde doma ![]()
držím palce v hledání ![]()
@anlendy. píše:
@Gladys no co lahvičky, ale třeba takové ty 13-14 puberťačky, co si tam strkaj pastelky nebo mrkev a zlomí se jim to
Mě kdysi vykládal známý, co má známého gyndaře, že u něj byla paní co se ji v nejlepším zlomila klobása a nešla vytáhnout, tak pěkně k doktorovy a to je opravdu trapas
![]()
@pannacotta klobása?
ale nee, už takhle budím celej špitál ale tohle je fakt moc ![]()
@anlendy. píše:
@pannacotta klobása?![]()
ale nee, už takhle budím celej špitál ale tohle je fakt moc
no klobása jak klobása né? ![]()
@Allons-y ale neeee
chudák zakladatelka, chtěla rady a mezitím my z toho máme p.del ![]()
@pannacotta jako měla jsem tam lecos ale klobásu fakt nee
a to jí jako nešla vytlačit? to má jak tampon ![]()
@anlendy. píše:
@pannacotta jako měla jsem tam lecos ale klobásu fakt neea to jí jako nešla vytlačit? to má jak tampon
vytlačit klobásu
![]()
@pannacotta píše:
Mě kdysi vykládal známý, co má známého gyndaře, že u něj byla paní co se ji v nejlepším zlomila klobása a nešla vytáhnout, tak pěkně k doktorovy a to je opravdu trapas![]()
Snad nebyla papriková
![]()