Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jsem teda zvědavá, čím tu kdo přispěje
prsten bude určitě někdě v bytě
Hlásím, že prstýnek se zatím nikde neobjevil a na wc nic necinklo
…Byla jsem v práci, takže jsem nemohla udělat ještě jednu důkladnou prohlídku…:-D Ta lžička nezní špatně…:-D
…
@Anonymní píše:
Hlásím, že prstýnek se zatím nikde neobjevil a na wc nic necinklo…Byla jsem v práci, takže jsem nemohla udělat ještě jednu důkladnou prohlídku…:-D Ta lžička nezní špatně…:-D
…
doporučuju koktejlovou ![]()
Ja myslim, ze by jsi ho nasla, pripadne bych poprosila partnera, kdyz tak rad prsti, aby to jeste jednou projel, zejmena objel cipek - tam jedine by semohl zaseknout. Neztrapnovala bych se na gynde, takovehle historky se vykladaji ve zdravotnictvi jeste pekne dlouho - mozna ne se jmenem, ale za cas se k tobe donese, ze nejaka pani sla na gyndu s prstynkem a budes se cervenat ![]()
Směju se až slzím
,připomíná mi to ten vtip, jak dívka říká příteli „sundej si ten prstýnek, mě to bolí“ a on odpovídá „to není prstýnek, to jsou hodinky“.
Na gyndě jsou zvyklí na různé „poklady“, jak říkal Radim Uzel vršek od parfému, který nahrazoval vibrátor a on povolil a zůstal uvnitř a další. Jak tu někdo radil lžičku, tak aby tam i lžička nezůstala
. Jsem zvědava, jak to dopadne ne gyndě, jestli se najde nebo ne.
Taky jsem zvědavá..myslím si, že tam není. můžeme tipovat a vsázet se, pokud to tu ještě někdo nepsal ![]()
No to je ale pěkná diskuze.
Zakladatelce to asi až tak vtipné nepřipadá, ale já se pobavila.
Ovšem rada mě nenapadá. Možná zkusit ten magnet, ale jak už tu někdo psal, aby tam nezahučel taky.
![]()
![]()
No tak to je diskuse
Pěkně mě to pobavilo
Zajímá mě jak tohle dopdne teda ![]()
Kruciš já už ten konec blbě četla se někdo ptal už se našel a já to pojala že už se našel
kruciš ![]()
jinak já bych asi zašla jak se znám tak by to pak byl zánět jak prase ![]()
Nějak si neumím představit, že bych ten prstýnek necítila. Pánský přece nemůže být tak malý. Myslím, že TAM prostě není. K dr. bych šla s tím, že mám pocit cizího tělesa v pochvě. Až v případě nalezení se červenat, nebo to při troše snahy vzít s humorem. Doktoři už toho viděli. ![]()