Prstýnek v pochvě

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
12.8.13 22:55
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jsem si učůrla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@Silence píše:
Je to v pí. i. 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
12.8.13 23:25

Jsem teda zvědavá, čím tu kdo přispěje

prsten bude určitě někdě v bytě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.13 23:59

Hlásím, že prstýnek se zatím nikde neobjevil a na wc nic necinklo :nevim:…Byla jsem v práci, takže jsem nemohla udělat ještě jednu důkladnou prohlídku…:-D Ta lžička nezní špatně…:-D :-D

• Citovat
  • Upravit
3780
13.8.13 00:39
@Anonymní píše:
Hlásím, že prstýnek se zatím nikde neobjevil a na wc nic necinklo :nevim:…Byla jsem v práci, takže jsem nemohla udělat ještě jednu důkladnou prohlídku…:-D Ta lžička nezní špatně…:-D :-D

doporučuju koktejlovou ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4613
13.8.13 00:49
@analoja píše:
doporučuju koktejlovou ;-)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
13.8.13 07:03

Ja myslim, ze by jsi ho nasla, pripadne bych poprosila partnera, kdyz tak rad prsti, aby to jeste jednou projel, zejmena objel cipek - tam jedine by semohl zaseknout. Neztrapnovala bych se na gynde, takovehle historky se vykladaji ve zdravotnictvi jeste pekne dlouho - mozna ne se jmenem, ale za cas se k tobe donese, ze nejaka pani sla na gyndu s prstynkem a budes se cervenat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
13.8.13 07:11

:lol: :lol: :lol: Hned mam veselejsi den :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
13.8.13 07:26

Směju se až slzím :lol:,připomíná mi to ten vtip, jak dívka říká příteli „sundej si ten prstýnek, mě to bolí“ a on odpovídá „to není prstýnek, to jsou hodinky“.
Na gyndě jsou zvyklí na různé „poklady“, jak říkal Radim Uzel vršek od parfému, který nahrazoval vibrátor a on povolil a zůstal uvnitř a další. Jak tu někdo radil lžičku, tak aby tam i lžička nezůstala :-). Jsem zvědava, jak to dopadne ne gyndě, jestli se najde nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
13.8.13 07:29

Taky jsem zvědavá..myslím si, že tam není. můžeme tipovat a vsázet se, pokud to tu ještě někdo nepsal :-)

• Citovat
  • Upravit
1255
13.8.13 08:33

No to je ale pěkná diskuze. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Zakladatelce to asi až tak vtipné nepřipadá, ale já se pobavila. :roll: :P Ovšem rada mě nenapadá. Možná zkusit ten magnet, ale jak už tu někdo psal, aby tam nezahučel taky. 8o :think: :roll:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
13.8.13 09:27

No nevím, můj ocelovej prsten se na magnet nechytá:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
13.8.13 13:21

No tak to je diskuse :mrgreen: Pěkně mě to pobavilo :mrgreen: :mrgreen: Zajímá mě jak tohle dopdne teda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
13.8.13 14:02

Kruciš já už ten konec blbě četla se někdo ptal už se našel a já to pojala že už se našel :zed: :zed: :zed: :zed: kruciš :-)
jinak já bych asi zašla jak se znám tak by to pak byl zánět jak prase :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
13.8.13 14:23

8o Nějak si neumím představit, že bych ten prstýnek necítila. Pánský přece nemůže být tak malý. Myslím, že TAM prostě není. K dr. bych šla s tím, že mám pocit cizího tělesa v pochvě. Až v případě nalezení se červenat, nebo to při troše snahy vzít s humorem. Doktoři už toho viděli. :)

• Citovat
  • Upravit
657
14.8.13 08:35

Tak co, zakladatelko? Našel se? Jsem zvědavá :oops:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat