Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Gladys píše:
Myslím, že pánský prstýnek v pochvě ještě není nic ke stydění, si představte ty chudáky, co si omylem sednou třeba na lahvičku s parfémem nebo jiný falicky tvarovaný předměta nemůžou ho dostat z rektaUž jen ta cesta na chíru…
jojo, nám chirurg vyprávěl, jak jim na chíru přijel pán, který si „sedl“ na zapnutý vibrátor
Nešel ven. Jenže doktorovi nešel chytit, páč nějak klouzal (asi si sedl i na gel
) čekali prý až dojdou baterky
![]()
@anlendy. píše:
@pannacotta jako měla jsem tam lecos ale klobásu fakt neea to jí jako nešla vytlačit? to má jak tampon
No, kdybych ji znala, zeptala bych sa jí, kdoví jaký kabanos tam strkala a kam až ho chtěla vrazit, když se zlobil ![]()
@Nainuva píše:
jojo, nám chirurg vyprávěl, jak jim na chíru přijel pán, který si „sedl“ na zapnutý vibrátorNešel ven. Jenže doktorovi nešel chytit, páč nějak klouzal (asi si sedl i na gel
![]()
ty kráso
![]()
@anlendy. píše:
@pannacotta no třeba takovej točeňák, by byl blbej
tak zas by si tam směšného utopenca nepchala že jo,, když už, tak už ![]()
Nevím, existuje teoretická možnost, že by se dostal do břišní dutiny? Pochva nasedá na dělohu volně, podle mě to technicky možné je, ale nevím…
Celkem úsměvné téma, myslím, že prstýnek bude nakonec někde na nečekaném místě..Já si pamatuji, jak brácha v mých asi 11 letech došel v noci domů za taťkou, aby přítelkyni odvezl na pohotovost, že jim zůstal kondom v přítelkyni..taťka rudý až za ušima vylezl ve dvě ráno z postele a jelo se..
@Nainuva tak to je tedy masakr, chudák snad nebyly baterky nové ![]()
Tak aspoň sem vás pobavila takhle při pondělku…Také se celkem bavím…:-D Ještě že už to zběhlo mimo téma prstýnku a dostává se to trochu jinam…Ale dobrý, baví mě to..:-D Každopádně všem moc díky za rady, ono to nějak dopadne a slibuji, že se tady pochlubím jak…
Sestrenka je zdravotni sestra a za mlada si casto bravala nocni na pohotovosti
a nejkurioznejsi pripad meli s pani se šiškou uvnitr.
![]()
Šiška totiz vevnitř nabobtnala a pak nesla ven. No pry to bylo zazivne, nektere kousky šišky sly ven pinzetou a pry se doktor s pani mořil a nořil skoro hodinu… ![]()
Inko kvuli sestrenici
@pannacotta píše:
Mě kdysi vykládal známý, co má známého gyndaře, že u něj byla paní co se ji v nejlepším zlomila klobása a nešla vytáhnout, tak pěkně k doktorovy a to je opravdu trapas![]()
Taková klausovka se ztratí raz dva ![]()
@Anonymní píše:
Sestrenka je zdravotni sestra a za mlada si casto bravala nocni na pohotovosti
a nejkurioznejsi pripad meli s pani se šiškou uvnitr.![]()
![]()
Šiška totiz vevnitř nabobtnala a pak nesla ven. No pry to bylo zazivne, nektere kousky šišky sly ven pinzetou a pry se doktor s pani mořil a nořil skoro hodinu…
Inko kvuli sestrenici
@Nainuva píše:
jojo, nám chirurg vyprávěl, jak jim na chíru přijel pán, který si „sedl“ na zapnutý vibrátorNešel ven. Jenže doktorovi nešel chytit, páč nějak klouzal (asi si sedl i na gel
![]()