Prstýnek v pochvě

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7965
15.8.13 13:31

Furt nic???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.13 14:52

Nikde se nenašel, ani v pochvě, ani v pokoji…tudíž opravdu záhada a prsten se asi vypařil.-.:-D Každopádně na gyndu jdu příští čtvrtek, tak třeba ho tam opravdu pan doktor objeví…:-D

• Citovat
  • Upravit
29
10219
15.8.13 19:46

Tak dej potom vědět. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
15.8.13 20:38

Taky jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.13 18:57

Jinak mě se to stalo, taky kdysy dávno, jen s tím, že jsem na to přišla já. takže fakt jsem ho nahmatala jakoby u vchodu, taky mi to bylo dost trapný, a le záleží jak píšeš, jeslti tě prstil fakt brutálně, tak může být dost hluboko,. když se nikde jinde nenašel. tak at se tam mrkne.

anonymní 2.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.8.13 15:22

Ahoj…
Tak včera na gyndě se nic neobjevilo, takže prostě záhada..Ale ve mě naštěstí není..:-D. Pan doktor mě projel i ultrazvukem..:-D Říkal ale, že už tam u ženských našel ledacos a na mou otázku co třeba, tak prý nejvíc často zapomenutý tampón, což fakt teda nechápu…:-D Každopádně všem děkuji za příspěvky…

• Citovat
  • Upravit
2790
23.8.13 15:25
@Anonymní píše:
Ahoj…
Tak včera na gyndě se nic neobjevilo, takže prostě záhada..Ale ve mě naštěstí není..:-D. Pan doktor mě projel i ultrazvukem..:-D Říkal ale, že už tam u ženských našel ledacos a na mou otázku co třeba, tak prý nejvíc často zapomenutý tampón, což fakt teda nechápu…:-D Každopádně všem děkuji za příspěvky…

Beztak ho někde ztratil a potřeboval neotřepanou výmluvu :lol: No ale ten tampon…to je síla 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
23.8.13 15:43

Tak hlavne ze ho tam nemas!
@baracudas haha dobra vymluva ztratit prstýnek a svest to na kačku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
23.8.13 16:03

@phoma No víš jak, nic není nemožné. Kdyby hned na rovinu řekl, že ho někde ztratil, vyslechl by si keců :roll: :mrgreen: S takovou jí chudáka zaměstnal myšlenkou, jestli ho nemá „tam“ a bylo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
23.8.13 16:31
@Anonymní píše:
Ahoj…

Možná vstřebáváš kovy:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
23.8.13 17:12
@hofka píše:
Možná vstřebáváš kovy:-))
:lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.8.13 18:03

Ho nechal v jiný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
23.8.13 18:11

Vy si děláte srandu z prstýnku. Můj známej (doktor) takhle tahal z ženský matrjošku - tu největší i s malejma uvnitř. Takový venušiny kuličky na ruský způsob :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
23.8.13 18:45

@Bubina Jo, lidi si tam cpou různý věci. I chlapi, u nás v nemocnici byl jeden, co si do močové trubice narval voskovku, modrou :D Další měl v zadeli sprej, jiný zas pingpongový míček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.13 21:56

@Kamča.dalmatinka to mě taky napadlo :mrgreen: ale at z toho zase nevznikne další tema: je mi nevěrný. zakladatelko, takže to je dobře, že není v tobě, ale je to teda záhada. a ten tampon, to teda taky nechápu.
@Z.jev jo, to je mazec, co jsou lidi schopný vymyslet a strčit si to… :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí