Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nikde se nenašel, ani v pochvě, ani v pokoji…tudíž opravdu záhada a prsten se asi vypařil.-.:-D Každopádně na gyndu jdu příští čtvrtek, tak třeba ho tam opravdu pan doktor objeví…:-D
Jinak mě se to stalo, taky kdysy dávno, jen s tím, že jsem na to přišla já. takže fakt jsem ho nahmatala jakoby u vchodu, taky mi to bylo dost trapný, a le záleží jak píšeš, jeslti tě prstil fakt brutálně, tak může být dost hluboko,. když se nikde jinde nenašel. tak at se tam mrkne.
anonymní 2.
Ahoj…
Tak včera na gyndě se nic neobjevilo, takže prostě záhada..Ale ve mě naštěstí není..:-D. Pan doktor mě projel i ultrazvukem..:-D Říkal ale, že už tam u ženských našel ledacos a na mou otázku co třeba, tak prý nejvíc často zapomenutý tampón, což fakt teda nechápu…:-D Každopádně všem děkuji za příspěvky…
@Anonymní píše:
Ahoj…
Tak včera na gyndě se nic neobjevilo, takže prostě záhada..Ale ve mě naštěstí není..:-D. Pan doktor mě projel i ultrazvukem..:-D Říkal ale, že už tam u ženských našel ledacos a na mou otázku co třeba, tak prý nejvíc často zapomenutý tampón, což fakt teda nechápu…:-D Každopádně všem děkuji za příspěvky…
Beztak ho někde ztratil a potřeboval neotřepanou výmluvu
No ale ten tampon…to je síla ![]()
Tak hlavne ze ho tam nemas!
@baracudas haha dobra vymluva ztratit prstýnek a svest to na kačku
![]()
@phoma No víš jak, nic není nemožné. Kdyby hned na rovinu řekl, že ho někde ztratil, vyslechl by si keců
S takovou jí chudáka zaměstnal myšlenkou, jestli ho nemá „tam“ a bylo ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj…
Možná vstřebáváš kovy:-))
Vy si děláte srandu z prstýnku. Můj známej (doktor) takhle tahal z ženský matrjošku - tu největší i s malejma uvnitř. Takový venušiny kuličky na ruský způsob ![]()
@Bubina Jo, lidi si tam cpou různý věci. I chlapi, u nás v nemocnici byl jeden, co si do močové trubice narval voskovku, modrou
Další měl v zadeli sprej, jiný zas pingpongový míček ![]()
@Kamča.dalmatinka to mě taky napadlo
ale at z toho zase nevznikne další tema: je mi nevěrný. zakladatelko, takže to je dobře, že není v tobě, ale je to teda záhada. a ten tampon, to teda taky nechápu.
@Z.jev jo, to je mazec, co jsou lidi schopný vymyslet a strčit si to…
![]()