Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A teď mě napadlo, neletíte někam na dovču? Na letišti při kontrolách bys pískala ale pak vysvětluj, že ho máš tam dole a nemůžeš ho najít ![]()
Nebo skočit někam, kde maj ty průchozí snímače kovů - vybavuju si, že to mívaj třeba na soudech, ty jsou celkem dostupný - na rozdíl třeba od letiště
@Werna píše:
Běž na nějaký soud, tam ať tě projedou tím přístrojem kterým hledají zbraně
myslim že chirurgickou ocel ten na soudě nenajde a zase by vznikla pěkná situace kdyby houkala a měla vyndat vše kovového
![]()
NO já sem v tom hned prasárny viděla teda, ale já sem starej úchyl, takže se není čemu divit..:-D Každopádně děkuji všem za odpovědi, myslím, že tam nebude…Většina z vás mě v tom utvrdila, že bych ho tam prostě nahmatala…A jak píše Martanka, vlivem gravitace by se nejspíš i posunul, kdyby tam byl…Takže neřeším a dík…Asi tam zkusím ještě hrábnout, ale nejspíš tam fakt nebude…Doufám..:-D
Tak ta letištní kontrola mě dostala…:-D to by byla situace panečku..:-D Zakl.
Hele mojí kamarádce její partner jednou při sexu zarazil tampon tak hluboko, že ho tam taky nemohla najít. A ona si právě taky nebyla jistá, jestli tam je, nebo ne, oba s partnerem byli při tom sexu opilí, tak nevěděla, jestli ho vyndala
no nakonec ten tampon v nemocnici vytáhli ![]()
Takže myslím, že je možné, abys tam měla prstýnek a nemohla ho najít ![]()
Já takhle kdysi hledala kalhotky a zkrátka se vypařily, musela jsem jít bez (nebyla jsem doma), nakonec se našli v povlaku peřiny, až když dotyčný převlíkal postel
Prstýnek je drobný předmět, mohl zapadnout kamkoliv, navíc bych podezírala partnera, že si ze mě dělá kozy, prstýnek naschvál schoval a teď se dobře baví ![]()
Promiň, ale směju se, až slzim
Dlouho mě žádná diskuse tak nepobavila. Hlavně některé komentáře tedy.
Prstýnek tam určitě zapadly být může. Popros nejdříve partnera, ať se ho pokusí najít. Pokud nebude schopen sahnout až na konec, tak se tam klidne může schovávat.
@Kamča.dalmatinka píše:
http://detektorykovu.cz/…handyman.jpg jinak je to tenhle přístroj, stačí si lehnout a já bych jen přejela kotoučem, aby někdo neřekl že sem prase
no tak tou fotkou jsi tomu dala korunu
Mně teda ten tvůj přístroj tak neškodnej nepřipadá ![]()
Jinak si teda taky myslím, že by mohl časem popolézt ![]()
A já si říkala, že se ve špitále budu nudit
děkuju zakladatelce za tuto diskusi ![]()
@Anonymní píše:
Tak ta letištní kontrola mě dostala…:-D to by byla situace panečku..:-D Zakl.
Co letištní kontrola, ale takova magnetická rezonance. By vyslehly plameny ![]()
Letištní detektor
chceš ho půjčit? zavolám kamarádům na letiště do prahy ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
ježiš to zní divně,myslela sem to že tě s ním přejedu jestli v tělle něco máš
Kamčo, právě jsi mi způsobila záchvat smíchu. Tak krásně řečený ![]()
Zakldatelko, manželova věta, že ti vagína sežrala prsten mě též rozsekala. Každopádně, pokud ste měli ještě styk a prstýnek nenašli, myslím si, že ho tam nemáš. Kam by se schoval?
Ale na gyndu bych šla rudá až…
![]()
Držím pěsti, aby se prstýnek našel. A ne v tobě.
Myslím, že pánský prstýnek v pochvě ještě není nic ke stydění, si představte ty chudáky, co si omylem sednou třeba na lahvičku s parfémem nebo jiný falicky tvarovaný předměta nemůžou ho dostat z rekta
Už jen ta cesta na chíru… ![]()