Agolutin, chlamydie, MS

11.8.13 21:20

Agolutin, chlamydie, MS

Ahoj holky, vím, že nemáte věštecké koule, ale jdu si pro radu. Jsem cca 40/41 den cyklu, před měsícem mi byly náhodně zjištěné chlamydie v moči - krev ani stěr se nenabíral- netuším jak dlouho jsem je měla asi z bazénu…a dostala jsem na 20 dní Atb, ty mám zítra dobrat. Následně se mi nedostavila mentruace, nějaký cca 40/41 den cyklu jsem si došla na gyndu pro vyvolávačku. HCG jsem měla 0,04, takže prý negativní ale prostě 3 dni po aplikaci nic…úplně bílo. Vyvolávačku nemám poprvé a vždy se mi MS dostavila do 24 hodin, tak jsem zmatená. Na UTZ byl vidět v děloze nějaký útvar, ale brali to jako krevní sraženinu. Nejsem žádná snažilka, od příštího měsíce mám nastoupit do práce tak jsem zmatená. Počítala jsem, že kdybych mohla být těhotná, byla bych v cca 3.tt , ale s tím by nesouhlasila ta hodnota HCG??? :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11.8.13 21:22

Jelikož neumím počítat, opravuji, jsem 43/44 den cc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
11.8.13 21:34

Po Agolutinu by měla MS dojít do 14dnů. takže máš ještě čas. Počkala bych těch 14dní a pak bych kdyžtak zašla k dr, případně bych si udělala test. Ono to může bžýt itěmi ATB, že MS mešká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.13 21:39

@atominnka test dnes ráno negat., ale začínam docela šílit :( jinak moc děkuji, tohle jsem si potřebovala přečíst (omlouvám se snažilkám)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.14 21:39

Chlamydie

Ahoj holky, prave jsou to dva dny co jsem si byla sednout s mym gynekologem ktery mi oznamil ze mam chlamydie, ty pohlavni. Jelikoz mam rok a pul pritele, se kterym jsme ale meli 3 mesicni pauzu a oba jsme se vyspali s nekym jinym. Je to uz pul roku, ale i tak si myslime ze jsme to jeden museli chytit od toho ‚uletu‘. Jsme si 100% verni. Jinak je tu jeste moznost prenos z verejnych zachodku. Mam predepsane antibiotika na 3 tydny, konkretne klacid. Muj gynekolog predepsal i memu pritely antibiotika, ale jen na 6 dni a to sunamed. Myslite si, ze se nam to podari vylecit? predem dekuji za odpovedi.

• Citovat
  • Upravit
4077
10.2.14 22:01

Ne neporadi.

Přítel bere sunamed= Azithromycin ten zabita pouze na replikační formu a přítele nevyléčí.
Ty zase Clarithromycin = ten taky zabita pouze na replikační formu a přítele nevyléčí.

Správná léčba je mix dvou ATB a chemoterapeutika
dva druhy ATB se nasazují aby nevznikla rezistence a chemoterapeutika(Entizol) aby se zlikvidovala Kryptická forma na kterou ATB nezabírají.

Například Nidrazid (Isoniazid) + Penicilin + Entizol,
nebo Minocycline (dobře proniká skrz bariery )+ Clarithromycin + Entizol

atd…

http://www.freepatentsonline.com/6838552.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.14 22:35

Takhle mi to rekl a predepsal gynekolog. A v kvetnu me cekaji stery a odbery krve…

• Citovat
  • Upravit
4077
10.2.14 22:43

Přidej si aspoň entizol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.14 10:34

Určitě se nepodaří chlamydie úplně vyléčit. Jak jsou jednou v těle, už tam zůstanou. Má je spousta lidí, ale ne u každého se projeví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí