Prstýnek v pochvě

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1680
6.1.14 19:15

No nevím, ale to musíš holku přemluvit, aby šla kvůli tomuhle k doktorovi? O. o To se sama nebojí zanícení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
6.1.14 19:58
@Markétka111 píše:
No nevím, ale to musíš holku přemluvit, aby šla kvůli tomuhle k doktorovi? O. o To se sama nebojí zanícení?
Očividně mě jde o její zdraví více než jí samotné…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
6.1.14 20:51

:mrgreen: :mrgreen: hele na veden vrz jsi docela rozdavačnej :mrgreen: :mrgreen: už se našel? :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1044
7.1.14 05:03
@freedy píše: :-D to naštěstí ne jen doufám, že si to nevyložila jako žádost o ruku…
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
7.1.14 16:51

Tak co prstýnek, našel se? A kde? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
5.2.14 12:11

Tak tahle diskuze mě parádně pobavila :mrgreen: svíjím se tady smíchy :mrgreen: fakt je to docela záhada :think: já bych si asi zašla na gyndu kdybych si nebyla jistá a určitě bych se nestyděla vždyť se nemáš za co stydět dělá to přeci každý až na ty v celibátu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.2.14 14:19

@freedy tys mě pobavil. pořád nabízím hledač kovu. stačí když jí přivezeš a já jí projedu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
5.2.14 18:02

Tahle diskuze mě fakt dostala, ty rady hledač kovů atd. :D fakt pecka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
7.2.14 13:01

Zdravím vás :-) jsem rád, že úspěšně bavím masy :-D
Každopádně celá situace se již vyřešila „kamarádka“ zašla na gyndu, tam doktor ani po důkladném prohledání nic nenašel. Cituji:následný rentgen také žádné cizí tělesa neprokázal :-D… Takže nevím podle přátel prstýnek vstřebala tak jako peníze z peněženky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
7.2.14 13:04
@freedy píše:
Zdravím vás :-) jsem rád, že úspěšně bavím masy :-D
Každopádně celá situace se již vyřešila „kamarádka“ zašla na gyndu, tam doktor ani po důkladném prohledání nic nenašel. Cituji:následný rentgen také žádné cizí tělesa neprokázal :-D… Takže nevím podle přátel prstýnek vstřebala tak jako peníze z peněženky.
:lol: takže vevnitř ne.. a po baráku? :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
7
7.2.14 13:11

Jak už jsem psal v prvním příspěvku nikde se nenašel a to ho hledalo docela dost lidí a velice pečlivě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
7.2.14 13:15

Já chci taky prstýnek :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2834
7.2.14 13:32

Kamarádce se to stalo a doktorka ho musela vytáhnout pinzetou. Prý teda nic moc, navíc doktorka u toho měla záchvat smíchu :)

Když jsem ještě studovala, tak nám přednášející v hodinách sociální patologie a deviací vyprávěla, jak nějaká její klientka trpěla nutkavou potřebou si „tam“ strkat brouky - živý chrobáky. Že ji to dráždilo, jak se jí tam třepaly… jenže ne každý pak šel vylovit a ona pak přišla na pohotovost s šílenou infekcí a musela se teda jít léčit i psychicky… Občas se fakt člověk nestačí divit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
7.2.14 13:38

:mrgreen: fuj brouky néé :mrgreen: radši velkýho živýho brouka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4633
22.3.17 11:00

@Kamča.dalmatinka směju se nahlas :lol: :lol: :lol:

• načítám...