Prstýnek v pochvě

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.8.13 16:19

Jako možné to je, mě kdysi v mládí pochva sežrala kondom a ať jsem hledala jak chtěla, nenašla :oops: Doktor ho našel a vytáhl. Byl úplně někde vzadu :mrgreen: Nemůže být prstýnek na čípku? :think: Určitě bych si zajela na gyndu, jestli tam je, doktor ho najde :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.8.13 16:19

Prý si je jistý, že ho na tom prstě stoprocentně před tím měl…Ježiš, nezapomenu na jeho výraz, když říká :,,Hele, já nevím, jak ti to říct, ale asi mi tvá vagína sežrala prsten.,,..:-D No ta gynda se mi také zdá být jako poslední řešení, bych se fakt propadla asi…Sem ráda, že jsou tu i názory, že bych ho nahmatala, protože já si to také myslím…Do dělohy by se nedostal určitě, jak taky (nebo je tu možnost? ) a jinak tam moc místa zase není né? Ježiš, já fakt nevím…:-D sem ráda, že se aspoň bavíte…:-D já se zatím také směju, přijde mi to absurdní…:-D Prstýnek byl z chirurgické oceli, takže aspoň že tak, kdyby náhodou…:-D už je to právě pár dní a stále ze mě nic nevypadlo ale prstýnek se taky nenašel…A to už to bylo párkrát i prošťouchlé…:-D

• Citovat
  • Upravit
48576
12.8.13 16:20

A co zkusit hledač kovu :lol:
náš jde nastavit i na zlato, stříbro.
jestli jsi s plzenska tak přojed a já tě s ním projedu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
12.8.13 16:20
@Kamča.dalmatinka píše:
jestli jsi s plzenska tak přojed a já tě s ním projedu :mrgreen:

ježiš to zní divně :lol:,myslela sem to že tě s ním přejedu jestli v tělle něco máš :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
12.8.13 16:21

Do dělohy narvat nejde a v pochvě by byl hmatný prstem. Nešil a hledejte jinde.
Spíše mě to přijde jako žert než opravdový dotaz. Přeci prstem cítím, že narážím na čípek, cítím okolo prstu stěny pochvy-a kde by asi mohl být schovaný???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.13 16:22

:-D :-D To je prča todle…docela se tu bavím, ale utvrzujete mě, že je to prostě asi blbost…Jsem z Prahy Kamčo, ale škoda…Mohla být sranda…:-D

• Citovat
  • Upravit
48576

A ještě nenechal to v náké jiné? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
@Kamča.dalmatinka píše:
jestli jsi s plzenska tak přojed a já tě s ním projedu :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: i ty jedna :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
@Anonymní píše: :-D :-D To je prča todle…docela se tu bavím, ale utvrzujete mě, že je to prostě asi blbost…Jsem z Prahy Kamčo, ale škoda…Mohla být sranda…:-D
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
12.8.13 16:24

Tak snad by poznal, že před tou onou chvílí měl prstýnek na ruce a po vyndání už ne, ne? A pak pokud došlo i na normální sex, tak by ho snad on cítil, ne? :lol: Zajímavá situace :lol: můj manžel si předtím prstýnky sundavá a jak vidím, sundavat i nadále bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.13 16:24

Néé a sranda to není, opravdu někdo může mít takhle blbý dotaz…:-D Hele kdyby mě partner neutvrzoval v tom, že ho na tom prstu fakt měl a nebylo všechno prohlédnuté, taky nad tím mávnu rukou…:-D Taky jsem na začátku psala, že mi to přijde absurdní, ale za dotaz nic nedám…

• Citovat
  • Upravit
48576
12.8.13 16:25

http://detektorykovu.cz/…handyman.jpg jinak je to tenhle přístroj, stačí si lehnout a já bych jen přejela kotoučem, aby někdo neřekl že sem prase

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
12.8.13 16:26

Běž na nějaký soud, tam ať tě projedou tím přístrojem kterým hledají zbraně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272
12.8.13 16:26

S tim prošťoucháním do dělohy sem to samozřejmě myslela jako vtipnou poznámku ;)

Jinak jo, asi budou zákoutí, kam by se dostat mohl, a pokud nemá extra dlouhé prsty, tak by ho nenahmatal. Na druhou stranu se domnívám, že by se i vlivem gravitace prostě za pár dní dostal blíž ke vchodu.
Pak ještě ten výplach zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
12.8.13 16:28

Mě to přijde nesmysl, že by se tam někam schoval :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...