Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prý si je jistý, že ho na tom prstě stoprocentně před tím měl…Ježiš, nezapomenu na jeho výraz, když říká :,,Hele, já nevím, jak ti to říct, ale asi mi tvá vagína sežrala prsten.,,..:-D No ta gynda se mi také zdá být jako poslední řešení, bych se fakt propadla asi…Sem ráda, že jsou tu i názory, že bych ho nahmatala, protože já si to také myslím…Do dělohy by se nedostal určitě, jak taky (nebo je tu možnost? ) a jinak tam moc místa zase není né? Ježiš, já fakt nevím…:-D sem ráda, že se aspoň bavíte…:-D já se zatím také směju, přijde mi to absurdní…:-D Prstýnek byl z chirurgické oceli, takže aspoň že tak, kdyby náhodou…:-D už je to právě pár dní a stále ze mě nic nevypadlo ale prstýnek se taky nenašel…A to už to bylo párkrát i prošťouchlé…:-D
A co zkusit hledač kovu ![]()
náš jde nastavit i na zlato, stříbro.
jestli jsi s plzenska tak přojed a já tě s ním projedu ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
A co zkusit hledač kovu
jestli jsi s plzenska tak přojed a já tě s ním projedu
ježiš to zní divně
,myslela sem to že tě s ním přejedu jestli v tělle něco máš ![]()
Do dělohy narvat nejde a v pochvě by byl hmatný prstem. Nešil a hledejte jinde.
Spíše mě to přijde jako žert než opravdový dotaz. Přeci prstem cítím, že narážím na čípek, cítím okolo prstu stěny pochvy-a kde by asi mohl být schovaný???
To je prča todle…docela se tu bavím, ale utvrzujete mě, že je to prostě asi blbost…Jsem z Prahy Kamčo, ale škoda…Mohla být sranda…:-D
@Kamča.dalmatinka píše:
A co zkusit hledač kovu
jestli jsi s plzenska tak přojed a já tě s ním projedu
@Anonymní píše:![]()
To je prča todle…docela se tu bavím, ale utvrzujete mě, že je to prostě asi blbost…Jsem z Prahy Kamčo, ale škoda…Mohla být sranda…:-D
Tak snad by poznal, že před tou onou chvílí měl prstýnek na ruce a po vyndání už ne, ne? A pak pokud došlo i na normální sex, tak by ho snad on cítil, ne?
Zajímavá situace
můj manžel si předtím prstýnky sundavá a jak vidím, sundavat i nadále bude ![]()
Néé a sranda to není, opravdu někdo může mít takhle blbý dotaz…:-D Hele kdyby mě partner neutvrzoval v tom, že ho na tom prstu fakt měl a nebylo všechno prohlédnuté, taky nad tím mávnu rukou…:-D Taky jsem na začátku psala, že mi to přijde absurdní, ale za dotaz nic nedám…
http://detektorykovu.cz/…handyman.jpg jinak je to tenhle přístroj, stačí si lehnout a já bych jen přejela kotoučem, aby někdo neřekl že sem prase
Běž na nějaký soud, tam ať tě projedou tím přístrojem kterým hledají zbraně ![]()
S tim prošťoucháním do dělohy sem to samozřejmě myslela jako vtipnou poznámku ![]()
Jinak jo, asi budou zákoutí, kam by se dostat mohl, a pokud nemá extra dlouhé prsty, tak by ho nenahmatal. Na druhou stranu se domnívám, že by se i vlivem gravitace prostě za pár dní dostal blíž ke vchodu.
Pak ještě ten výplach zkusit.
Jako možné to je, mě kdysi v mládí pochva sežrala kondom a ať jsem hledala jak chtěla, nenašla
Doktor ho našel a vytáhl. Byl úplně někde vzadu
Nemůže být prstýnek na čípku?
Určitě bych si zajela na gyndu, jestli tam je, doktor ho najde