Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě začala špiněním hned po vyndání, jak dlouho trvala ale nevím. Tuším, že lékařka mluvila o tom, že ji dostanu za týden. Je to opravdu hodně individuální.
Anonymní měla jsem Mirenu 2×, jednou jsem menstruaci dostala pár dní po vytažení podruhé to bylo po 2-3 týdnech
Hodně záleží v jaké fázi cyklu se žena nachází ![]()
Cca před týdnem proběhla ovulace..takže do týdne po vyjmutí asi očekávat, že? ![]()
Ahoj, já si nechala vyndat Mirenu asi 11 dc a cyklus normálně doběhnul, ms se dostavila v očekávanou dobu.
Nevím, jestli tě to uklidní, ale ms byla slabší. Chvilku trvá, než nabere opět na intenzitě ![]()
Ahoj, chci se zeptat, zda někdo nemá zkušenost. Zítra jdu na vyndání Mireny, ale včera jsem začala trochu špinit. Vadí to, nebo to mám o pár dní odložit? Ráno si ještě radši zavolám, ale o víkendu tam nikdo není. Díky
Hezký den dámy, slečny, paní.
Potřebovala bych rychlou radu. Cca v 9h jdu na preventivní prohlídku ke svému gynekologovi, nicméně co mám v plánu je vyndat tělísko po 3letech. Zadržuje mi dost vody v těle, cítím se otekle. Dost cvičím a stravu mám ukázkovou. Půl roku po vložení jsem nabrala cca 6-7kg a ty ne a ne dolu.
Co jsem potřebovala vědět a co mě zajímá je to, za jak dlouho po vyjmutí jste dostali menstruaci. Jde mi o to, že za týden nás čeká lyžování na 4dny, takže bych tam nerada řešila tento problém. Vím, gynekolog mi řekne, že to můžu dostat za dva dny nebo taky za měsíc. Spíš mě zajímá praxe. Jinak mám hormonální mirenu. Vzkaz jsem zkoušela položit v tématu o mireně, avšak bez úspěchu. Děkuji za odpověďi.