Menstruace po vysazení HA

8
18.2.05 14:21

Menstruace po vysazení HA

Ahoj holky, na konci roku jsem vy:,–(ila HA. 1. MS se dostavila po 30ti dnech, 2. po 25ti dnech. Nevím, ale jestli se to dá vůbec nazvat menstruací, trošku krvácím pouze první den, druhý den už jde jen o špinění a tím to skončí. Chceme se začít snažit o mimi, tak mám strach jestli je to v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
18.2.05 15:04

Ahoj,já když jsem vy:,–(ila HA,tak první MS se dostavila po 30 dnech, a teď už 2 x po 28 dnech.Takže to vypadá,že je vše ok.Jen mě zaráží,že ji teď mám jen 3-4dny a celkem slabou.Při HA to bylo 7dní.Taky se chceme pokusit o mimi,tak se bojím,jestli je vše v pořádku.Napište prosím jak jste na tom s délkou MS po vysazení HA vy.Díky

• Citovat
  • Upravit
132
18.2.05 15:35

Ahoj holky,
ja jsem taky vy:,–(ila HA koncem roku a 1.MS se dostavila az za 33 dnu. To uz jsem aji zacala doufat, ze bych snad mohla byt tehotna, ale nakonec prisla :( .
Za cca tyden bych podle minule delky cylku mela dostat 2.MS po HA. Ale dnes (20 DC) jako bych take mirne spinila. Tak nevim, co to s nami je. Asi jsou ty hormony opravdu rozhazene. Snad se uklidni, abychom mohli lepe vypocitat datum ovulace.

Mejte se.
Paa Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
19.2.05 05:27

Ahojte holkty,musim se s vami taky podelit o svou zkusenost s vysazenim HA a s cekanim na MS.HA jsem vy:,–(ila minuly rok v cervnu a MS se dostavila na den presne v urcenou dobu v cervenci.Na dalsi jsem bohuzel cekala 7 mesicu,vratila se mne nedavno a doufam,ze ta pristi bude presne v terminu a nebudu mit s ni uz zadne problemy!Moc mne to trapilo,moc si prejeme s manzelem miminko!Nikdy jsem nenechala na HA dopustit,ale po tehle te me zkusenosti se k ni uz nikdy nevratim!Je to svinstvo,ktere telu jen skodi! :evil: :Preju nam holky,at se nam MS zase vrati do normalu a my co si prejeme mimi,at se nam brzy splni nas sen!!! :wink: Mejste se krasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
21.2.05 10:38

Ahoj holky,tak moje zkušenost po vysazení HA je asi taková: první MS přišla po 30 dnech,druhá a třetí MS po 28 dnech.Takže myslím,že je to docela v pohodě.Jen mě překvavilo,že MS je teď o dost slabší a o 3 dny kratší.Chceme se pokusit o mimi,tak doufám,že ta zkrácená MS nebude nějaký problém.Hezký den a brzy //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
21.2.05 11:11

Právě řeším stejný problém. První MS po vysazení přišla včera po 32 dnech. Bylo to ale vlastně jen špinění, které, jak se zdá, už skončilo… Tak jsem z toho dost zmatená. HA jsem brala 10 let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jankaa
21.2.05 11:34

Ahoj holky,
já jsem vy:,–(ila prášky v lednu a minulý týden jsem čekala, že přijde MS. V pátek jsem to už nevydržela a udělala jsem si testík, ale vyšel negativní :( . Bohužel MS ještě do teďka nepřišla a to už je 35. den, tak jsem zvědavá, kdy se jí dočkám. Na miminko jsem se ale moc těšila, tak snad se to podaří příště :wink:
 Janka

• Citovat
  • Upravit
416
21.2.05 17:49

Ahoj,
první 3 cykly po vysazení antikoncepce byly úplně v pohodě, přesně 28 dní. Pak se to ale všechno pokazilo a MS vůbec nechtěla dorazit, po 40 dnech jsem musela na vyvolávačku. Teď, 8 měsíců po vynechání se mi cykly sice zpravidelnily, ale jsou anovulační z nedostatku mých vlastních hormonů. Dr.říkal, že proto, že když jsem brala antikoncepci, tak tělo nemuselo makat, protože jsem ty hormony dodávala. Ale teď je „lenivý“ a makat se mu stejně nechce. Takže musím hormony stejně užívat, protože se o mimi snažíme a ovulaci k tomu potřebuju. Každopádně jsem přesvědčená, že k HA se už nikdy nevrátím!
 Lennys

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
21.2.05 18:41

Ahoj holky,

Lennys, poznáš sama na sobě, že byl cyklus anovulační? Nebo Ti to řekl Dr. podle nějakých rozborů?
Já když jsem měla 1. MS po HA poznala jsem podle hlenu - výtoku (bílek), že jsem měla ovulaci, teda aspoň myslím :oops:
A těď, když jsem ke konci 2. cyklu a za týden bych podle mých výpočtů měla dostat MS - žádný hlen - bílek. Vesměs nic. Znamená to anovulační cyklus?
HA jsem brala 7 roků.
Taky se snažíme o mimi (zatím 1 a půl měsíce).
Ať se vám zadaří a brzy // :D .
Děkuji za odpoveď.
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
21.2.05 20:58

Ahoj Katouch,

měřila jsem si bazální teplotu, ty první cykly byla ukázková, pak se tam přestal objevovat ten skok, měla jsem tu teplotu skoro celej měsíc stejnou. Jednou jsem zkoušela i ovulační testy, a byly negativní. Když jsem šla k dr., tak mi dělal vnitřní vyšetření ultrazvukem a řekl, že vše nasvědčuje tomu, že cykly jsou anovulační. Vzal mi i krev na nějakej další rozbor, to teprve uvidíme.
A v ty cykly bez ovulace jsem nepozorovala žádnej hlen, což mě taky upozornilo, protože hned po vysazení jsem měla ten hlen úplně ukázkovej!
Ale asi je to u každýho individuální, však uvidíš.
Přeju ti, ať se vám brzy zadaří a můžeš slavit //!

Lennys

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.2.05 07:30

Ahoj holky, díky za odpovědi. Co se týká ovulace, tak si myslím, že ji také nemám. MS mám sice pravidelnou ale „bílek“ jsem u sebe taky nezpozorovala.Teplotu zatím neměřím, protože si říkám, že je ještě čas.Navíc mám ještě nějaký vřídek na děložním čípku, ten mě budou v březnu zamražovat(bojim, bojim), potom měsíční půst a v létě se snad pustíme do výroby mimi.Tak doufám, že se do té doby dá tělíčko do pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
22.2.05 10:01

Ahoj holky,
dekuji za odpověď.
Tak jsem to dnes dostala - po 24 dnech !!! Minuly cyklus - 33 dnu. Docela divné. :evil:
To tělo si opravdu dělá co chce. Podle takových výkyvu se neda mimi absolutně naplánovat. Nemluvě o tom, jestli je vůbec ovulace. K dr. se mi moc nechce, ale asi mi nic jiného nezbyde, když moc chceme mimi.
Přeji // těm, které si to přejete. A doufám, že zachvíli budeme psát do jiných diskuzí - např. listopaďátka 2005, nebo prosinčátka :D .
Ahoj a pěkný den
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.2.05 10:28

Ahoj Lenciku,

na tom zmrazování čípku jsem byla taky, dokonce dvakrát, protože jsem ten vřídek měla nějakej moc velkej. Neboj, není to nic hroznýho! Není to sice extra příjemný,ale trvalo to jen chviličku. Potom mě bolelo břicho jako při menstruaci, ale dala jsem si Brufen a bylo po bolesti.
Tak držím pěsti, ať to máš už brzy za sebou a můžete pracovat na mimi.
 Lennys

• Citovat
  • Upravit
21.3.11 19:14

problémy po vysazení HA

Ahojky holky, mám prosbu jestli to někdo měl podobný jako já..? Mám od poloviny ledna vysazenou HA, první měsíc jsem to dostala 33. den a dokonce 36. den, mám z toho depky, že to nemám přesně,ale asi je to těmy rozhozenými hormony,ale myslíte si, že se mi to samo může upravit bez pomoci dalších hormonů? Měj to někdo z vás,s manželem se snažíme o mimi,ale ne nějak maximálně, chceme tomu mechat volný průběh.., ani nevím jestli ovuluju při takovém bordelu s mentruací.. :roll: , moc vám děkuju za odpověd a držím všem palečky! :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
21.3.11 19:54

Terezo, zkus měřit bazální teplotu (najdeš milion témat a článků), to by mohlo hodně napovědět.

Jinak já měla po vysazení megadlouhé cykly, bez ovulace, otěhotněla jsem až s hormony…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí