Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj slečny, dámy mám menší dotaz ohledně menstruace.
Beru antikoncepci jelikož jsem to měla dostat(jela jsem na Machac 18.8-20.8 a hygiena nic moc, tak jsem nechtela, abych to dostala), tak místo 7mi denni pauzi jsem prasky brala dal, akorat od 30.8 me zaclo bolet zada, bricho, prsa a zacla jsem spinit jak proste kdybych to mela dostat, ale mam to mit az tak cca za 10dni
. Můj dotaz zni je mozne, ze mam menstruaci proste driv diky tomu, ze jsem pokracovala v brani prasku? Nebo nedejboze, ze bych byla tehotna? Jinak jestě mam to dobrat nebo je prestat brat at mam proste mentruaci a brat prasky az od dalsi mentruace?
( Snad jste me pochopili nevim jak lip to vysvetlit)
![]()
Byla jsi zvyklá brát prášky tak že jsi mezi každým platíčkem měla pauzu? pokud ano, tak si myslím, že tělo bylo zvyklé mít tu pauzu, a jakmile jsi teď pauzu neměla ale začla jsi hned brát druhé platíčko tak to tělo to nezná jakoby a je to pro něj jiná situace.. mám to teď stejně vždy jsem brala platíčko a potom pauza a pak další teď jsem také kvůli dovolené brala dvě platíčka hned po sobě a také jsem trochu špinila.. vím že těhotná nejsem takže to přisuzuji tomuto
snad jsem pomohla ![]()
@inkognit Děkuji. A ano byla jsem zvykla mit vzdy pauzu prave
a dotaz mam teda dobrat to platicko i kdyz spinim nebo radsi ne? A i kdyz jsi spinila a dobrala jsi prasky mela jsi pak normalne menstruaci v te pauze co neberes prasky? ????
Být tebou bych dobrala platíčo ať si to ještě víc nějak nerozházíš.. ano měla jsem normálně MS když jsem dobrala ![]()