Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky Holky…Omlouvam se,ze vas timto budu obtezovat,ale jiz si nevim rady a nebo zbytecne zmatkuji…Jiz Asi 5den slabe spinim a zhruba za 3dny by se mela dostavit menses…Je to normalni nebo bych mela navstivit gynekologa?Jiz pred 4mesici jsem prodelala konizaci,jestli to na to nema nejaky vliv…Diky za vase rady…
@Anonymní píše:
neboj, mě se také stává, že před menses špiním.....
me se to stalo poprve,tak jsem z toho nesva…Diky za vasi radu…
A nemůžeš být těhotná? V těhotenství se to taky děje, ale samotná MS pak už nepřijde…
@JayLee píše:
Já bych mu minimálně zavolala a zeptala se ho zda je to ok nebo ne abys tam nešla třebas zbytečně
Tak ja se prvni chci ujistit,jestli tam volat nebo ne,at ze sebe neudelam blbce…:-)diky
@APuccelli píše:
A nemůžeš být těhotná? V těhotenství se to taky děje, ale samotná MS pak už nepřijde…
nene,tehotna urcite nejsem…
Špinění je vždycky stará krev.. takže to může být po té konizaci každopádně.. ale pro klid duše doc. zavolej, za to nic nedáš ![]()
@I_nea píše: Špinění je vždycky stará krev.. takže to může být po té konizaci každopádně.. ale pro klid duše doc. zavolej, za to nic nedáš[/c
I kdyz jsem byla zhruba pred 4mesici na konizaci???Jako dr.mi neco rikal,ze budu jeste spinit,ale znate to samy kdyz jdete na gyndu,byla jsem cela nervozni…Pro jistotu tam zavolam.Dekuji…:-)
Ahoj, pokusím se obnovit diskuzi pro někoho možná hloupým dotazem:
Jak přesně určit, co je ještě špinění a co už je menstruace??? Je prvním dnem cyklu již to růžové, červené nebo hnědé „utření na papíře“
Nebo ze mě prostě něco musí téct?
Poslední dobou na to dost trpím a těžko se mi proto určuje počátek nového cyklu a ráda bych v tom měla konečně jasno. Předem moc děkuji za odpovědi. ![]()
Ahoj, já počítám první den menstruace až když začnu opravdu krvácet jasnou krví…