Menstruace a špinění

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
38
17.5.12 19:23

menstruace-prosim o radu

Ahojky Holky…Omlouvam se,ze vas timto budu obtezovat,ale jiz si nevim rady a nebo zbytecne zmatkuji…Jiz Asi 5den slabe spinim a zhruba za 3dny by se mela dostavit menses…Je to normalni nebo bych mela navstivit gynekologa?Jiz pred 4mesici jsem prodelala konizaci,jestli to na to nema nejaky vliv…Diky za vase rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
17.5.12 19:37

neboj, mě se také stává, že před menses špiním.....

• Citovat
  • Upravit
38
17.5.12 19:43
@Anonymní píše:
neboj, mě se také stává, že před menses špiním.....

me se to stalo poprve,tak jsem z toho nesva…Diky za vasi radu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
17.5.12 19:46

A nemůžeš být těhotná? V těhotenství se to taky děje, ale samotná MS pak už nepřijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
17.5.12 19:46
@JayLee píše:
Já bych mu minimálně zavolala a zeptala se ho zda je to ok nebo ne abys tam nešla třebas zbytečně :kytka:

Tak ja se prvni chci ujistit,jestli tam volat nebo ne,at ze sebe neudelam blbce…:-)diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
17.5.12 19:48
@APuccelli píše:
A nemůžeš být těhotná? V těhotenství se to taky děje, ale samotná MS pak už nepřijde…

nene,tehotna urcite nejsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3907
17.5.12 20:13

Špinění je vždycky stará krev.. takže to může být po té konizaci každopádně.. ale pro klid duše doc. zavolej, za to nic nedáš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
17.5.12 20:17
@I_nea píše: Špinění je vždycky stará krev.. takže to může být po té konizaci každopádně.. ale pro klid duše doc. zavolej, za to nic nedáš ;) [/c
I kdyz jsem byla zhruba pred 4mesici na konizaci???Jako dr.mi neco rikal,ze budu jeste spinit,ale znate to samy kdyz jdete na gyndu,byla jsem cela nervozni…Pro jistotu tam zavolam.Dekuji…:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.13 18:26

Ahoj, pokusím se obnovit diskuzi pro někoho možná hloupým dotazem:
Jak přesně určit, co je ještě špinění a co už je menstruace??? Je prvním dnem cyklu již to růžové, červené nebo hnědé „utření na papíře“ :lol: Nebo ze mě prostě něco musí téct? :oops: Poslední dobou na to dost trpím a těžko se mi proto určuje počátek nového cyklu a ráda bych v tom měla konečně jasno. Předem moc děkuji za odpovědi. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
585
12.2.13 18:34

Ahoj, já počítám první den menstruace až když začnu opravdu krvácet jasnou krví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí