Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Může to znacit přechod.. Nech si změřit hladinu hormonů u svého gynekologa. ![]()
@mackA159 dekuji ta odpoved ja do ted nela cykkus plus ninus 27 na gynekologii ultazvuk i cytolka chodim pravidelne posledni dobou jsem pila dost kontryhel a byla na pohrbu ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky muzete mi poradit minuly cyklus jsem mela 22 dnu ted mam 38 a zatim nic… patri tohle kolisani k veku? Jak to mate? Test negativni
Ahoj, podle mýho doktora jo. Jakože nemám čekat žádnou pravidelnost v tomhle věku, mně to teda začalo o tři roky dříve po komplikovaný angíně. Cyklus se mi už nesrovnal. Někdy vynechá úplně a už jsem taky zažila po 17 dnech. Nález dobrý, všechno dobrý, v přechodu nejsem. Takže zdravá žena s nepravidelným cyklem je závěr, holt už nejsem dívenka
. Nabízel mi teda hormonální léčbu, ale kvůli kontraindikaci jsme se dohodli tomu nechat volný průběh.
No to je tedy pekne
takze uz s tim ani nikam nechodis? Kdyz vynechas atd? Ja to taky hlasila ze jsem mela dva mesice za rok delsi cyklus a ona se jen usmivala
Holky, zkuste cvicit hormon jogu. Melo by se to zase srovnat. Neni duvod prestat mensturovat pred 50tkou a mit v premenopauze nejake neprijemne priznaky…
Při všech ženských obtížích zkuste vložky TianDe. Sama mám výbornou zkušenost - kamarádka je fyzioterapeutka a užívá je ona i její maminka při menopauze (intimky a čaj).
@Anonymní píše:
No to je tedy peknetakze uz s tim ani nikam nechodis? Kdyz vynechas atd? Ja to taky hlasila ze jsem mela dva mesice za rok delsi cyklus a ona se jen usmivala
V tomhle věku je zbytečné řešit změny v cyklu. Prostě pomalu nastupuje přechod. Taky sem to tak měla.
Holky diky za reakce a krome jogy berete nejake vitaminy nebo tak?
@Anonymní píše:
Holky diky za reakce a krome jogy berete nejake vitaminy nebo tak?
Brala sem fytosoju.
Ahoj holky muzete mi poradit minuly cyklus jsem mela 22 dnu ted mam 38 a zatim nic… patri tohle kolisani k veku? Jak to mate? Test negativni