Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To muze byt cokoliv, vykyvy vahy, nemoc (antibiotika) zmena prostredi, stres. Mne takhle nedosla menstruace loni 3 mesice a kdyz jsem mela jit ke gyn, tak dva dny predtim dosla sama a nemusela jsem ani zadnou injekci.
Mne pak gyn nasla cystu, takze jsem to pripisovala i ji.
Ztráta váhy, horm. nerovnováha - nedorůstá sliznice, nemá co odejít. Taky velký stres atd..
Právě že nic z toho nemám..jsem v pohodě, ATB jsem nebrala, nic mi nebylo, nezhubla jsem..
Jediné ty hormony jestli mám nějak rozhašené..ale nevím proč..
Zítra jdu zase na gynekologii, tak doufám že mě nedají zase injekci a domů…
Už jsem z toho docela na nervy-že něco v těle není v pořádku..
Ahoj, chápu, že ti je to nepříjemné, já bych se snažila se konejšit tím, že když není dle doktora nic v nepořádku, tak je vše v pořádku… A že se tělo umí zregulovat samo. Sice teď beru HA, ale v minulosti se mi to už jednou stalo, měla jsem prostě tak nevyrovnané hormony… Prostě bez příčiny jsem měla čtvrt roku jejich špatnou produkci, samo se to víceméně srovnalo… Ještě mě napadá typická příčina stres a únava
Doktor by ti určite mel vzit krev, muže být napr. problém v hormonech stitné žlázy,,,
Všem díky za názory..
o ta štítná žláza mě napadla taky..beru Eutyrox a hodnoty mám v pořádku..ale to se asi dělají ještě jiné testy že? No ve čt tam jdu tak i tak na kontrolu tak se zeptám..
Nevíte jak se to řeší, pokud by to bylo tím?
@Anonymní píše:
Všem díky za názory..
o ta štítná žláza mě napadla taky..beru Eutyrox a hodnoty mám v pořádku..ale to se asi dělají ještě jiné testy že? No ve čt tam jdu tak i tak na kontrolu tak se zeptám..
Nevíte jak se to řeší, pokud by to bylo tím?
srovnali by Ti léky, ovšem pokud jsi pod kontrolou, toto by se dít nemělo.. mi se tohle stávalo, když nedorůstala sliznice, pomohl kontryhelový čaj ![]()
Ahoj holky,
občas mi menzes vynechá a mám ji cca po 45- 50 dnech a pak zase chvilku pravidelně a tak furt dokola. Letos bych chtěla mimi, je mi už 36. V Po jdu na gyndu, ale i tak se chci zeptat který horm. lék je dobrý ke srovnání cyklu a u kterého bych mohla při užívání těhotnět, aniž by měl vedlejší účinky? Doris
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli někdo měl stejný problém a jak ho řešil..
Do letošního srpna jsem měla menstruaci přesnou jak hodinky..
V srpnu nepřišla, září nic..šla jsem ke gyn.-měla jsem stejně preventivku..Doktor řekl že je vše ok, čípek ok..Píchnuli mi injekci a asi za 14dní jsem měla slabou menstruaci-cca jen 2dny..Od té doby zase nic..Už dva měsíce
Nevím co se stalo-nebrala jsem HA, žádná změna, stres..nic..
Co s tím?