Táhlý výtok

Anonymní
9.12.15 13:43

Táhlý výtok

Každý den mám hodně táhlý výtok, třeba se táhne i 10 cm, je extrémně kyselý a slizovitý. Nedávno jsem dobrala antibiotika Entizol, ale změna výtoku nenastala. Máte někdo podobné problémy? Pálení nemám, jen výtok. Může ovulační výtok probíhat třeba týden?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
750
9.12.15 14:25

Ahoj, promin, ja Ti neporadim, ale po precteni Tveho uvodniho prispevku jsem musela odlozit rozjedeny jogurt. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Prosim neber to zle. :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.15 14:34

Taky se nedivím, že půl hodiny nikdo neodpovídá…

Po dobrání antibiotik mi doktorka doporučila jíst laktobacily, nebo mléčné výrobky s živou kulturou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.15 14:39

@Vorvaň obrovský ty jím pořád.

• Citovat
  • Upravit
9.12.15 15:00

Pokud nepálí, nechala bych být. V době okolo ovulace může být i 10 dní.
Kyselost jsi poznala podle zápachu? :oops: Doufám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.15 15:15

@Vorvaň obrovský ano je to cítit na dálku. Minule na gynekologii jsem mu to oznámila, říkala jsem, že nic nepálí, a doktor hned předepsal antibiotika na slepo. Tak nevím

• Citovat
  • Upravit
9.12.15 15:19

Pokud je cítit, tak je to špatně. Antibiotika naslepo, bez vyšetření bych teda nebrala. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
11.12.15 07:18

Každopádně by ti měl doktor udělat stěry a podle toho napsat antibiotika… ale být tebou zkusila bych si v lékárně volně koupit zaváděcí laktobacily… nebo prodávájí i různé výplachy…výtok může být po těch antibiotikách, a nebo ovulací :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.15 09:15

@Lucinka.cv ono to sedí ten popis přesně na ovulační výtok, jenže není možný abych ovulační výtok měla třeba 14 dní ne?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa