Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, promin, ja Ti neporadim, ale po precteni Tveho uvodniho prispevku jsem musela odlozit rozjedeny jogurt.
Prosim neber to zle.
![]()
Taky se nedivím, že půl hodiny nikdo neodpovídá…
Po dobrání antibiotik mi doktorka doporučila jíst laktobacily, nebo mléčné výrobky s živou kulturou.
Pokud nepálí, nechala bych být. V době okolo ovulace může být i 10 dní.
Kyselost jsi poznala podle zápachu?
Doufám
@Vorvaň obrovský ano je to cítit na dálku. Minule na gynekologii jsem mu to oznámila, říkala jsem, že nic nepálí, a doktor hned předepsal antibiotika na slepo. Tak nevím
Pokud je cítit, tak je to špatně. Antibiotika naslepo, bez vyšetření bych teda nebrala. :/
Každopádně by ti měl doktor udělat stěry a podle toho napsat antibiotika… ale být tebou zkusila bych si v lékárně volně koupit zaváděcí laktobacily… nebo prodávájí i různé výplachy…výtok může být po těch antibiotikách, a nebo ovulací ![]()
@Lucinka.cv ono to sedí ten popis přesně na ovulační výtok, jenže není možný abych ovulační výtok měla třeba 14 dní ne?
Každý den mám hodně táhlý výtok, třeba se táhne i 10 cm, je extrémně kyselý a slizovitý. Nedávno jsem dobrala antibiotika Entizol, ale změna výtoku nenastala. Máte někdo podobné problémy? Pálení nemám, jen výtok. Může ovulační výtok probíhat třeba týden?