Operace dělohy řezem jako u císaře

23
6.12.15 19:08

operace dělohy řezem jako u císaře

Tak ještě jednou… :-)
Všem se omlouvám, že zakládám podobné téma podruhé..
Je tu někdo, kdo byl na operaci dělohy řezem?
Jizva je stejná jako u císařskeho řezu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4047
6.12.15 19:26

Já byla na resekci jizvy po CS, takže klasická operace dělohy ve větším rozsahu než je císařský řez.
 Proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
6.12.15 19:36

Já byla na akutní operaci dělohy při mimoděložním těhotenství.. V rohu děložním. Chci se zeptat za jak dlouho se moje tělo tak nějak srovná. Je to dvanáct dní a bolí to pořád dost.. Jsem pořád unavená a celkově mě bolí všechno.. Hlavně záda.. Za jak dlouho to bude dobré?
V nemocnici mi o tom neřekli skoro nic..
Jen že je to horší operace než císařský řez. Kus dělohy mi vzali - ten roh.
Podrobnosti jsem se nedozvěděla.. :-(
Jako jestli bude klasické 6nedělí..?
Jen že se mám za dalších 14 dnů objednat na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
6.12.15 19:38

Mamine vyberali maternicu, davala sa dokopy cca 6 tyzdnov, potom bola este mesiac v kupeloch, a potom uz bola uplne v poriadku. ale ma 55 rokov a vyberali jej celu maternicu.

ale minimalne ten mesiac rekonvalensencie rataj, mamina ma sice 55, ale zije aktivne a sportuje, cize bola fyzicky celkom fit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
6.12.15 19:41

@soldi

Děkuji, mě je 33 a je to moje třetí operace.. Ale ty dvě předtím byli laparoskopií, tak to bylo jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
6.12.15 19:58

@Haduška aj mamina ala predtym laparoskopicky- ona mala velky myom, tak to potom poriesili rovno takto. urcite oddychuj kolko sa da, dost dlho to trvalo, kym sa mamina zacala citit lepsie, sama bola z toho prekvapena. a uzivala aj wobenzyn na lepsie hojenie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
6.12.15 20:17

Minimálně šestinedělí bude dost náročné.
Ale já byla doma 2 měsíce v opravdu klidovém režimu a následně cca půl roku to nebylo nic moc.
Mě po operaci řekli, že cca 12 až 18 měsíců se bude tělo dávat dohromady. Ale bylo to v souvislosti s dalším těhotenstvím.
Každopádně, tak jak po porodu, 6-9 to nebylo to pravé ořechové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
6.12.15 20:38

@J3nie Tak to se opravdu mám na co těšit.. :'( jsem docela akční člověk a už teď po dvanácti dnech toho mám plný kecky.
Bolí mě všechno.. Hlavně záda.. Břicho je lepší už trochu splasklo - byla jsem celých deset dní jak v 5 měsíci..
Tohle bylo moje třetí mimoděložní těhotenství tentokrát v rohu děložním.
Takže na tom hraje svou roli i psychika..
Dost by mi pomohlo kdybych už mohla normálně fungovat..
I sexuálně žít :-)
Tato stránka trvala také 2 měsíce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
6.12.15 20:52

Já dodržela šestinedělí a pak už jsme mohli, sice jsem si to úplně neuzivala, měla jsem strach, aby se něco nepotento, ale to byl spíš můj vnitřní strach.
Po tom šestinedělí už můžeš :-D
Jestli můžu doporučit, tak zobat Wobenzym, hodně urychluje hojení ran a je protizánětlivy. Řekla bych, že mi pomohl vrátit se rychleji do normálu.
Já už po tech 2 měsících normálně fungovala, cvičit jsem začala asi až po 6 měsících a je teda fakt, že při větší námaze to břicho bolelo, takže neprehanet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
6.12.15 20:53

A jestli se nepletu tak to mimodelozni bylo po KET, že?
Mam pocit, že jsem to někde četla v diskusi ohledně IVF, ET, KET.
Je to možné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
6.12.15 21:05

Budu za hloupou.. Ale.. Co je KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
6.12.15 21:10

Otěhotněla jsem přirozeně.. S tím problém nemám..
Jen se na mě nalepila smůla.
První mimoděložní u vaječníku takže vejcovod nechali 2006. Těhotenství 2007 - mám krásnou dceru. 2015 leden mimoděložní těhotenství v levém vejcovodu - ten sebrali. Září samovolny potrat v 5 tt. A 24. Listopadu mimoděložní těhotenství v rohu děložním a akutní rychlá operace řezem protože už jsem začala krvácet do dutiny břišní.
Jj, užila jsem si už své..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
6.12.15 21:18

Ach jo, no tak snad je tohle už poslední problém! Hlavně nepodcenit tu rekonvalescenci.
Raději byt opatrná, ale vědět, že výsledek bude 100% :-)
Ono ty operace na děloze jsou hodně náročné, jak na uzdravení, tak na psychiku :-(
Ale bude to dobre!
Fakt bych zkusila ten Wobenzym, že začátku jsem měla cca 30 tablet denně, pak už méně, ale vybrala jsem to velkém balení a řekla bych, že tak 40% toho, že je vše celkem rychle v pořádku je výsledek toho Wobenzymu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
6.12.15 21:36

Děkuji - zkusím.. :-)
Je to sice dost intimní.. Ale co..
Za jak dlouho můžu mít orgasmus?
Myslím samozřejmě ten vnější klitorialni..
Sama sebe teď nepoznavam.. Měla jsem dokonce i erotické sny.. NECHÁPU!
Nikdy jsem to tak neměla. Mám i pocit že to přijde ve spánku.. :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
7.12.15 14:23

@J3nie podla mna nie je mozne mat mimomaternicove po umelom oplodneni, kedze tam sa oplodnene vajicko vklada priamo do maternice :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí