Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Dobrý den, trpím na gynekologické potíže. Slizovité táhlé výtoky, občasné pálení. Doktor mi předepisoval hodně antibiotik. Entizol, Dalacin, Macmiror. Nic k ničemu nevedlo, výtoky jsou stále. Do toho mám každou chvíli mykozu. Doktor říkal, že výtoky se obtížně léčí a vše se pak vrací, že v pochvě jsou přítomny kvasinky, streptokoky, střevní bakterie atd. normálně, ale že už mě je narušená imunita pochvy, tak proto mám výtoky. Ale že normálně se toto neléčí. Ptala jsem se, jestli můžu vůbec být těhotná. Tomu se zasmál a řekl proč by ne. Ale stejně se bojím, máte někdo podobné trápení a přesto jste otěhotněli a těhotenství probíhalo v pořádku? Děkuji
Ja pouzivala ideline beliema a super ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, trpím na gynekologické potíže. Slizovité táhlé výtoky, občasné pálení. Doktor mi předepisoval hodně antibiotik. Entizol, Dalacin, Macmiror. Nic k ničemu nevedlo, výtoky jsou stále. Do toho mám každou chvíli mykozu. Doktor říkal, že výtoky se obtížně léčí a vše se pak vrací, že v pochvě jsou přítomny kvasinky, streptokoky, střevní bakterie atd. normálně, ale že už mě je narušená imunita pochvy, tak proto mám výtoky. Ale že normálně se toto neléčí. Ptala jsem se, jestli můžu vůbec být těhotná. Tomu se zasmál a řekl proč by ne. Ale stejně se bojím, máte někdo podobné trápení a přesto jste otěhotněli a těhotenství probíhalo v pořádku? Děkuji
Zabrala jedině homeopatie.
@Dojcanis já používám Feminellu vagi c a nebo Gyntima, dost mi uleví, ale nemoce mi neléčí, pouze zmírňují svědění. Jinak manžel byl u urologa a stěry vše v pořádku. Zatímco já opak. Už opravdu nevím, kde je ve mně chyba, že chytám takové nemoce. Bojím se, aby mimčo pak bylo zdravé, když mám streptookky, gardanelly, prvoky a podobně.
Ahoj, ja jsem mela uplne stejne problemy, pprad vytoky, paleni no hruza. Porad jsem premyslela o wobebzymu kterej mi rekla kamoska ze ji fakt pomohl, ale byl proste drahej a vzdy bylo neco dulezitejsiho ke koupi. Pak jsem si ho koupila po porodu cisarem, aby se mi vse lip hojilo a hele od ty doby mam fakt pokoj, prisaham!! 10m po porodu jsem siho koupila jeate jednou protoze jsem sla na abdominoplastiku a porad parada. A to jsem driv bez intimky nemohla udelat krok a sundat si nekde kalhotky aby je nekdo videl nepripadalo v uvahu. Ted mam v kalhotkach furt sucho ![]()
Mne tohle trapilo zhruba 5 let od maturity po statnice na VS. Pomohl mi hermankovy vyplach, ale hlavne a to se hur zaridi- konec stresu. Opravdu od statnic jsem zdrava jako ripa a cekame jiz druhe dite…
@Denis11 opravdu? Tak já ho zkusím. Moc jsem tomu nevěřila, ale ládovat do sebe furt antibiotika, když k ničemu nevedou, to nechci.
Výtok není nic co by ti mělo bránit v otěhotnění.
Jestli jsi zkoušela všechnu chemickou léčbu a nic. Tak co zkusit přírodní?
Jako první bych asi zkusila protikvasinkovou dietu a celkove zkusila pročistit tělo. A čekala. Jestli to zmizí, tak pak sledovat z čeho se to dělá…
Jinak ja trpím na kvasinky. Mam je celý tehu. Teď čekám jestli mám pozitivního streptokoka. U první jsem měla. Akorát až začneš rodit, tak dostaneš nitrozilne antibiotika a to je vše. Jen když budeš mit holčičku, tak bude nejspíš stejně náchylna k infekcím jako ty ![]()
Zkusila bych upravit stravu. Jak jsem normálně nedůvěřivá ke spoustě diet, tak jsem kvůli podobnému zdravotnímu problémů začala ze zoufalství jíst převážně zásadotvorné potraviny a vynechávala jsem kyselotvorne. Potíže mi zmizely a ten půl rok, co jsem tu dietu držela, se mi dokonce přestal tvořit zubní kámen, který mi normálně roste jak divý. Dá se to docela bez problémů. Akorát to sladké mi chybělo, ale jenom chvilku. Přečti si něco o odkyselení těla.
@Netopirek já vim, z čeho mi to vzniká, obtíže nemám jen když nemám sex. Manžel ale ve stěru nic nemá. Navíc se chráníme kondomem. Dříve jsem brala prášky, ale to byl jeden zánět za druhým, s kondomy je to lepší. Když jsem byla tři měsíce bez sexu, žádný zánět nebyl. Takže bude problém v sexu, já bych ho vydržela ho nemít, ale manžel teda nevím
@Anonymní píše:
@Netopirek já vim, z čeho mi to vzniká, obtíže nemám jen když nemám sex. Manžel ale ve stěru nic nemá. Navíc se chráníme kondomem. Dříve jsem brala prášky, ale to byl jeden zánět za druhým, s kondomy je to lepší. Když jsem byla tři měsíce bez sexu, žádný zánět nebyl. Takže bude problém v sexu, já bych ho vydržela ho nemít, ale manžel teda nevím
Tak je možný, že nejsi dostatecne vlhka a při sexu se ti udělají drobne trhlinky. A nebo me napadá alergie má sperma.
@Netopirek alergie být mohla, ale teď používáme lubrikované kondomy, tak už opravdu nevím, ono jak často dostávám antibiotika, tak imunita je taky nanic.