Dušnost po styku po hysteriktomii

30.11.15 21:30

Dušnost po styku po hysteriktomii

Ahoj holky, v červenci jsem podstoupila hysteriktomii - měla jsem rakovimu, agresivní nádor. Operace a rekonvalescence náročná, ale přežila jsem. Před dvěma dny jsem vyzkoušela sex…co nastalo potom, mě úplně vyřídilo. Při styku to ještě šlo, ale po jsem se začala dusit, jako bych byla plná vzduchu, nemohla jsem bolestí ani chodit a cítila jsem se stejně mizerně jako druhý den po operaci. Dnes je to trochu lepší, ale dušnost se mě drží. Máte někdo podobnou zkušenost? Můj ošetřující lékař již nebyl v ordinaci a sestřičky mi po telefonu nedokázaly poradit. Mám zavolat zítra. Díky za radu K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15430
30.11.15 21:34

Pokud jsi dušná, tak už bys dávno měla být u doktora. Netuším souvislost se zákrokem, ale dušnost bych si nedovolila podcenit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.15 22:04

To jsem chtěla, ale nebyl tam. A když se trochu zlepšilo, tak jsem se mírně uklidnila. Navíc jsem dnes byla na hematologii a dr. to moc neřešil, prý počkáme na výsledky krve. Tak jen zjišťuji, jestli to někdo taky zažil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10862
30.11.15 22:14

První co mě napadlo je embolie. Při takové dušnosti bych nevolala obvodnímu, ale pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
30.11.15 22:15

Tipla bych si na panickou úzkostnou ataku. Ale je potřeba vyloučit všechny fyzické příčiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10862
30.11.15 22:17

Stalo se to před 2 dny, takže v sobotu? Dnes jsi nešla k doktorovi proč? Pochybuju, že tu někdo na dálku poradí. Ale řešit něco za da dny je divný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.15 22:18

Hematolog byl v klidu, tak snad to embolka není. Ten můj problém souvisel právě s tím pohl. stykem, začalo to hned po tom. Tak si myslím, že to je po té operaci, bojím se, jestli se mi tam nemohlo něco poškodit. Proto doufám, že mi sem někdo napíše, že se to může stát :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
30.11.15 22:32

Moc se omlouvam, ale hysterie se bezne objevuje s dusnosti. Jen uz se nedela lobotomie na odstraneni uz se pisi antidepresiva.

V kazdem pripade s odejmuti delohy, tedy hysterektomii, by to nemelo mit nic spolecneho, to uz je dloho po zakroku, komplikace jako embolie, tak jsou casne, neobjevuji se v souvislosti s operaci pred nekolika mesici. Navstivila bych bud pohotovost, nebo obvodniho lekare k dovysetreni, treba se na neco s odstupem prijde, pokud by se opakovalo okamzite na pohotovost, muze to byt i vazne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.15 22:36

Díky. Jsem na zítra objenaná, ale jen jsem doufala, že to některá zažila…a opravdu antidepresiva bych potřebovala, protože ač je to dlouho, je to pořád masakr… dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
30.11.15 22:58

@karolinakarola diagnoza to neni dobra, takze to je standart, ale narazela jsem na to, ze ten latinsky nazev je spatne a opravdu to vypada, ze hysterik podstoupil otevreni tedy tomii. Odejmuti je ektomie. Hyster ektomie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí