Zánět spodku a komplikace

Anonymní
27.11.15 11:19

Zánět spodku a komplikace

Dobrý den, potřebuji vaši radu.
Asi před dvěma měsíci jsem začala po styku trochu krvácet, ale nebyla to krev, spíš takové hnusné husté hnědé něco :poblion:. Gynekoložka mi řekla, že je to nějaký banální zánět, který se přenáší pohlavním stykem, nebo v lázních a beznénech. Dala mě i příteli antibiotika. Název zánětu mi sice říkala, ale bylo to tak dlouhé slovo (obsahovalo „vaginalis“), že jsem si ho ani nezapamatovala. Antibiotika nezabrala a zánět se za týden dostavil znova. Opět jsem obdržela antibiotika a čípky, dnes jsem dobrala poslední a zánět je furt stejný, pořád špiním husté hnědé cosi. Jsem už fakt zoufalá. Lékařka mi řekla, že mezitím, co budu brát další atb, spolu s přítelem můžeme spát s ochranou, ale my jsme měli i orální styk a ted mám zase strach, že jsem to předala já jemu a ted si to budeme předávat navzájem. Podruhé přítel léky nedostala, užívala jsem je jen já. Už jsem z toho zoufalá, vypadá to, že budu brát další atb - další****seuxální****abstinence(to je na tom štvě nejvíc). Měli jste to některá? Už jsem fakt zoufalá, je to hrůza, pořád nosit vložky, a nesmět mít sex. Teď bude následovat další léčba, mě už z toho asi klepne pepka :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15430
27.11.15 11:52

Zkušenosti nemám, ale řekla bych, že ta sexuální abstinence během léčby bude dost důležitá. Jinak si koleduješ o další komplikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101764
27.11.15 12:06

´Tak pokud čtu, co ti řekla doktorka, tak sis tu abstinenci zvolila sama, tak nevím proč si na ni stěžuješ :think: já bych spíš řešila proč neúčinkují už několikátá ATB, ono taky může být zdrojem něco, co se ATB neléčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.15 12:19

Já jsem si žádnu sexuální abstinenci nezvolila ani bych to dobrovolně neudělala, ale na čípcích je napsáno že sex je během léčby zakázaný.

• Citovat
  • Upravit
101764
27.11.15 12:28

Píšeš, že ti doktorka sdělila, že s ochrannou můžete, kdo ji tedy zvolil, když ne ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
27.11.15 12:32

No bože, tak se holt nebude souložit. On když Ti z díry dole teče hnědý kekel, tak to sexy není. Nehledě k tomu, že se jedná o zdravotní důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
27.11.15 12:33

Ja nejak nechapu ten oralni sex :think:, takhle si to budete akorat predavat donekonecna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
27.11.15 12:34

Jo a pritel je frajer, kdyz dava oral, kdyz tu popisujes, co z tebe vychazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.15 13:10

Vy jste nikdy neslyšely o tamponu?
Já se ptám na to, jestli jste některá neměla podobný zánět a popřípadě jak se jmenuje, a ne abyste hodnotily náš sex. 8o

• Citovat
  • Upravit
688
27.11.15 13:10

Dělala ti gynekoložka výtěr a testy, co to vlastně je? Citlivost na ATB, když se zdá, že nezabírají?
Mně spíš přijde, že tvoje doktorka je nějaká až moc v klidu.

Jinak abstinence se má dodržovat při každé gyn léčbě, tak nevím, co tu řešíte, jestli jí to doktorka řekla nebo ne. :nevim: To, že se na to často kašle už je jiná, a možná i proto jí doktorka navrhla tu alternativu s kondomem, ale stejně to není košér. :think:

Pro zakladatelku:
Napiš mi SZ. Poradím ti, co zkusit k ATB nebo i místo nich. Já už musela zánět řešit bez ATB několikrát, protože na mě nezabírají vůbec. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí