Kvasinky? Čím se toho zbavím?

Anonymní
30.11.15 11:05

Kvasinky? cim se toho zbavim?

Dobrý den,
předem se omlouvám za anonym, je to pro me citlivější téma.
Už třetí den me pali s svedi misto kolem poševního vchodu. Zrcátkem jsem zjistila, že vevnitř je i bily výtok a misto je nacervenale. Mohou to by kvasinky? Pokud ano, co byste mi doporučili volne prodejneho v lékárně?
Nikdy jsem takovýhle problém neměla, nemam zkušenost. Prosím poraďte :-) Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24187
30.11.15 11:20

Šla bych na gyndu.

Jinak omezila sladké a cukr a pokud bych nechtěla jít na gyndu, tak bych se zeptala v lékárně na nějaké čípky. Já od doktora měla předepsané canesten gel, vaginální čípky (názem už nevím) a laktobacily. A také to vynechání cukru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.15 11:21

Ahoj doporučuji na kvasinky Canesten krem. Jinak by bylo mozna vhodnější aby sis zasla k Dr. pokud to do tydne nezmizí.
Píšu z tel, pardon za diakritiku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
30.11.15 11:23
@Anonymní píše:
Dobrý den,
předem se omlouvám za anonym, je to pro me citlivější téma.
Už třetí den me pali s svedi misto kolem poševního vchodu. Zrcátkem jsem zjistila, že vevnitř je i bily výtok a misto je nacervenale. Mohou to by kvasinky? Pokud ano, co byste mi doporučili volne prodejneho v lékárně?
Nikdy jsem takovýhle problém neměla, nemam zkušenost. Prosím poraďte :-) Děkuji

Canesten, výrazně omezit sladké, omezit bílé pečivo, kalhotky vyprat nejlépe na 60, bez aviváže s dvojím mácháním a přežehlit. Chodit nejlépe na ostro. Po přeléčení canestenem koupit vaginální lactobacily a zavádět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
30.11.15 11:28

Zkus clotrimazol čípky a krém, je to volně prodejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3799
30.11.15 11:37

Mně v těchto případech pomáhá 3-denní kúra GYNO-PEVARYL čípky, žádný krém okolo nic, jen ty 3 čípky dovnitř (i když cítím, že je to „na povrchu“ :nevim: )…jinak k dr. samozřejmě, no, jak radí ostatní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí