Kdy můžu mít orgasmus po operaci dělohy řezem?

23
1.12.15 23:18

kdy můžu mít orgasmus po operaci dělohy řezem

Dobrý den
Chci se zeptat jestli jste měla některá orgazmus po operaci dělohy řezem nějak brzy.
Je to asi divné ale mám na to chuť již po týdnu. Myslím orgazmus klirorialni.
Ale mám strach že bych si mohla ublížit…
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5808
1.12.15 23:37

Jakože by se to tam překrvilo a praskly stehy? nebo jaký by tam mohlo bejt riziko? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
2.12.15 01:39

Porad se se svym reznikem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
2.12.15 09:46
@Roker píše:
Porad se se svym reznikem.

Už to vidím: Pane doktore, jsem nadržená, můžu si pomoci, aby mi nepraskly stehy?… Já bych se asi hanbou propadla se na něco takového ptát :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
2.12.15 11:15

No právě, že doktora se ptát opravdu nechci. Říkala jsem si, že když je tu X diskuzí na různá témata.. Tak mi tu někdo poradí.. Třeba i napíše zkušenosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
3.12.15 22:37

Takže mi tu nikdo neporadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
3.12.15 22:41
@Haduška píše:
Takže mi tu nikdo neporadí?

Klasika šestinedělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
3.12.15 22:44

Asi se spíš obrať na lékaře. Při orgasmu se uvolňuje mimojiné oxytocin, takže dotaz není úplně mimo…ale tohle je asi hodně individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
3.12.15 22:44

Fuj.. :-) 6nedělí?
To asi nezvládnu.. Ptám se protože v nemocnici jsem se nedozvěděla vůbec nic.. Jen že se mám objednat na kontrolu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
3.12.15 22:46

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
11.12.15 15:59
@Haduška píše:
No právě, že doktora se ptát opravdu nechci. Říkala jsem si, že když je tu X diskuzí na různá témata.. Tak mi tu někdo poradí.. Třeba i napíše zkušenosti..

tak uz jsi mela orgasmus, jak to dopadlo, nekdo musi byt prukopnik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
4.4.22 13:52

Dobry den, zajimalo by me jak to dopadlo? kdy teda muze byt ten orgazmus po operaci delohy?

Příspěvek upraven 04.04.22 v 14:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
4.4.22 14:03

@Haduška Dobry den, zajimalo by me jak to dopadlo? kdy teda muze byt ten orgazmus po operaci delohy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Birds
7.4.22 22:47
@Haduška píše:
Dobrý den
Chci se zeptat jestli jste měla některá orgazmus po operaci dělohy řezem nějak brzy.
Je to asi divné ale mám na to chuť již po týdnu. Myslím orgazmus klirorialni.
Ale mám strach že bych si mohla ublížit…
Díky

Jsem na tom podobně, respektive mi byla včera provedena jen hysteroskopie na odstranění polypu. A jaksi jsem dneska taky měla chuť si udělat dobře. V propouštěcích papírech musíš mít popsaný následný režim a myslím, že tohle platí pro všechny podobné výkony: dodržovat šestinedělí, tzn. nekoupat se, pouze sprchovat, nezvedat břemena nad 5kg, sexabstinence. U ní si myslím, že se neřeší primárně orgasmus, ale hlavní je zamezení zánětu, který by se v čerstvé rané rozšířil velice snadno. No a ohledně orgasmu - vzhledem k tomu, že během něj se děloha stahuje, tak bych ho fakt nepokoušela. Je to stejné jako když si taháš sešitou kůži. Může se potrhat. Já sice žádné stehy nemám, ale stejně jsem si to zatrhla, pro jistotu. Raději se bez toho pár týdnů obejdu, o nic nejde. A ty bys měla taky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa