Dřívější MS a bolest prsou

2.12.15 19:41

Drivejsi ms a bolest prsou

Ahoj kocky, snazila jsem se nalezt uz v existujicich diskuzich odpoved na muj problem, ale nic jsem nenasla, tak zkousim zalozit nove tema a treba mi nekdo s podobnou zkusenosti poradi :-) Dostala jsem poprve v zivote ms o 3 dny drive, jinak cyklus jako hodinky, vzdy po 30 dnech. To me trosku prekvapilo, ale dobre, ovsem me uz asi 10 dni boli prsa ze strany, opravdu dost a s nastupem ms se nic nezmenilo, bezne s ms odejde tlak i z prsou. Myslite, ze to muze byt kvuli tomu, ze jsem to dostala driv a telo je zblble, nebo nejaka hormonalni nerovnovaha.. Tehu by bylo fajn, ale diky nastupu ms jsem zo ihned zavrhla. Nevim jestli se desit a jit k lekari, nebo je to normalka. Moc bych ocenila rady a zkusenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
187
2.12.15 19:47

@Michaelalala A byla menstruace normální - krvácení jako vždy? Já jsem podle bolesti prsou brzy poznala, že jsem těhotná a menstruaci jsem měla, ale jen skutečně krátce a další den to bylo spíš špinění, které rychle přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.15 19:54

Me ta ms probudila dneska k ranu, kdy omlouvam se za popis, ale vyteklo ze me velke mnozstvi krve a od te doby jeden tampon skoro cisty, pote fyzicka namaha, ktera to nejspis rozproudila a tampon normalne spinavy, ted nevim co me ceka, ale brisko oproti normalu skoro necitim, zato ty prsa :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
2.12.15 20:04

@Michaelalala A nemůže pro to být nějaký jiný důvod? Nachlazení, léky, stres apod? Jinak udělat za nějakou dobu těhotenský test, to aby se potvrdilo/vyloučilo těhotenství. To je takové nejlepší řešení. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.15 20:17

Pravdou je, ze tento mesic byl extremne vypjaty, jak doma, tak v praci.. Tak to nejspis bude tim.. :-) po ms zkusim jeste test, ale pro me ms znamena netehotna :-) dekuji za radu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí