Menštruacia a nevoľnosť, čo vám pomohlo?

31
17.11.25 12:46

Menštruacia a nevoľnosť

Trpí tu niektora z vás s pocitmi nevoľnosti, bolestami brucha počas menštruácie? Prosím žiadne doplnky mi neponukajte (LR, ani žiadne iné). Je niečo čo vam realne pomohlo? Ďakujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12569
17.11.25 13:50
@Kika541996 píše: Více

Algifen v tabetach, je primarne urceny pro zmirneni kreci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
17.11.25 13:57

Mně například pomůže buď horká sprcha, držím si sprchu na břiše, a to mi uvolní svaly a lépe zvládám tu bolest a nebo pak půl deci domácího a to mi vždycky pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
17.11.25 23:41

Hořčík a železo, nejíst potraviny, které nadýmají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
18.11.25 10:05

Nimesil, předtím Algifen kapky. Teplá lahev a teplá sprcha, ale stejně je to otřesný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
18.11.25 13:17

Nahřívací polštář na břicho, to mi zachraňuje i dny v práci, případně i ta horká sprcha a bylinkové čaje. Doplňuji týden před menstruací a během ní hořčík. Hlavně žádný alkohol a zkouším se vyhýbat i mastným jídlům, ale ne vždy to samozřejmě vyjde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
19.11.25 01:14

Nevolnostmi myslíte, že je vám blbě od žaludku? Mně bývá blbě, neustále na blití a to i když nějak ukočíruju bolesti, to se teda nepodaří nikdy úplně, jen s opioidy. Je to podobné těhotenským nevolnostem. Jím lehké nenadýmavé věci po troškách, nejvíc mi pomáhá heřmánkový čaj. Jinak na bolest mi zabere většinou jakž takž Nimesil a mám termofor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí