PCOS - syndrom polycystických vaječníků, co vám pomohlo?

10
15.11.25 22:41

PCOS - syndrom polycystických vaječníků

Ahoj, je mi 18 let a před rokem v říjnu jsem vysadila antikoncepci „katya“ kterou jsem brala necelé tři roky. Nejdřív se mi zmenšili prsa a celkově mi postupně spadla váha z 53kg na 47kg která se mi nedaří vrátit zpět do normálu, začlo mi akné které jsem nejspíš přehnaným pečováním zhoršila do extrému, začaly mi změny nálad a ochlupení v obličeji no a samozřejmě nepravidelná menstruace. Paní doktorka mi řekla, že to tam vidí ale že to nijak řešit teď nejde ať si vezmu antikoncepci a budeme to řešit až se budu snažit o miminko. No, ale. já ty problémy nechci pořád jen utěšovat, chtěla bych je řešit. Brala jsem x y vitamínů/doplňků takže ani sama osobně nemůžu říct, které mi pomohli nejvíc.. Potřebovala bych ale navrátit ovulaci, zbavit se toho akné když už ho mám tak nějak pod kontrolou a nechci si každý měsíc depilovat knírek 😂. Mrzí mě to, mám pocit, že jsem s vysazením ztratila tu zdravou lásku k sobě a teď na sobě vidím jen chyby, se kterýma neumím nic dělat a doktoři nejsou ochotni mi pomoct. Zaplatila jsem si i konzultaci skrz instagram, utratila strašně moc peněz za doplňky ale stále bez jasného výsledku. Prosím, máte něco, co vám pomohlo? Budu opravdu vděčná za jakoukoliv radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
253
17.11.25 01:30

Vyndat vaječníky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.11.25 23:52

@BerunaCZ Prosím? To myslíte vážně? V budoucno chci mýt maminkou a tahle odpověď mě šíleně znepokojuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí