Menstruační bolesti mimo cyklus

67
27.8.23 12:14

Menstruační bolesti mimo cyklus

Ahoj holky, já už začínám být docela zoufalá. Už třetí měsíc mám bolesti podbřišku, zad a nohou (stejné jako první den menstruace) mimo cyklus + sem tam lehké špinění.
Nejdříve to bylo jen třeba týden předtím, než dostanu menstruaci. Ale teď už to je tak, ze bolesti mám před menstruací, pak dostanu klasickou menstruaci a zhruba dva dny po menstruaci opět nastanou bolesti. Byla jsem s tím na gynekologii a na vnitřním ultrazvuku vsechno v poradku. Doktor se tak domníval, ze se jedná o bolestivou ovulaci, to bylo ale v době, kdy bolesti byly pouze před příchodem menstruace.
Vzhledem k tomu, ze je mám před i po menstruaci, tak o bolestivé ovulaci silně pochybuju.
Jinak HA neberu.
Nemáte s tím některá zkusenosti? Já už se třetím rokem lecim s nepřetržitým pálením (nejspíš v močové trubici). Ale veškeré výsledky negativní. Napadla mě i endometrióza v souvislosti s těmi bolestmi, ale nevím…
Nemáte některá z vás zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14210
27.8.23 13:23

Mám to samé, ještě bych řekla, že možná jsou ty bolesti horší jak při menstruaci. Na gynekologii vše v pořádku i na UTZ. Taky mi bylo řečeno, že je to ovulace. Tak nevím. Já tedy beru antikoncepci a nikdy jsem ovulační bolesti neměla. Až teď je to už cca rok
zhruba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Birds
28.8.23 10:50

Holky, nechte se vyšetřit v Centru pro léčbu endometriózy (Endocentrum). Nepotřebujete žádanku od gyn. ani praktika.
Požádejte také o vyšetření hormonálního profilu.

Endocentra najdete na internetu. Obvodní gynekolog nemá tak dobrý ultrazvuk jako ve specializovaném pracovišti, stejně tak gynekolog si nevšimne různých stínů, pokud na to není vzdělán.

Endometrióza má takovou škálu projevů, že ty vaše do toho můžou spadat taky. Zjišťuje se, že ji má každá desátá žena.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex