Úzkost na dovolené

149
26.8.23 21:37

Úzkost na dovolené

Ahoj všem :mavam: Jsem zrovna na dovolené v Řecku a od prvního dne mě trápí hrozný stres a strach, hlavně ze zdravotních důvodů…, že chytnu močák, začnou mě bolet zuby, prostě shíza jak prase :nevim: jsem v úplné paralíze a nejraději bych odjela hned domů :zed: Neberu žádné prášky a nic takového, tak trochu jsem se diagnostikovala sama… Nemáte radu, co s tím? Osobní zkušenost? Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16986
26.8.23 22:03

Piješ dost? Nechybí ti mineraly nebo vitamíny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
26.8.23 22:06

@Králičice
Píšu dost, prolévám se vodou, měním plavky za suché co to jde i když někdy to nejde vždy…jestli mi něco chybí netuším, přijdu si jako magor. Většina lidí se na dovolenou těší a já počítám dny, kdy pojedu domů :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.8.23 22:08
@Stick píše:
Ahoj všem :mavam: Jsem zrovna na dovolené v Řecku a od prvního dne mě trápí hrozný stres a strach, hlavně ze zdravotních důvodů…, že chytnu močák, začnou mě bolet zuby, prostě shíza jak prase :nevim: jsem v úplné paralíze a nejraději bych odjela hned domů :zed: Neberu žádné prášky a nic takového, tak trochu jsem se diagnostikovala sama… Nemáte radu, co s tím? Osobní zkušenost? Děkuji :hug:

Proč si raději tu dovolenou neužíváš? Nepřijde mi to normální. Nic ti není a zbytečně si děláš takový stres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
26.8.23 22:18

@Kelsey
Věř mi, že bych ráda, ale jak zastavit tyhle úzkostné projevy, které se na mě valí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
26.8.23 22:20

A jedna vec me napadla..S kym tam jsi? A ja ee priznam, ze to mivam taky - proste se neumim uvolnit. Rada mam veci pod kontrolou a to v zahranici moc nejde..

Dnesni vecer si najdi zalozni plany - vygoogli nejblizsi lekarnu a rekni si, kdyz me zacnou bolet zuby, koupim si tyhle prasky..kdyz mocak.- co bych delala doma? Asi bys taky vydrzela par dnu, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
26.8.23 22:24
@Stick píše:
@Kelsey
Věř mi, že bych ráda, ale jak zastavit tyhle úzkostné projevy, které se na mě valí?

Uz jsi takovy stav nekdy mela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
26.8.23 22:32

Zkus se nějak zabavit, pořád nějaká aktivita, hodně si povídat s ostatníma, hodně spát, někdy pomůže dát si sklenku vína, zasexovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4457
26.8.23 22:43

Občas taky s nějakou úzkostí bojuji ale zkus si racionálně říct… A co jako když tě chytne močák? Na močák neumřeš, doktoři jsou všude. Řecko není konec světa. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
26.8.23 23:48

To jsou přeci věci, který se daj v pohodě vyřešit po návratu. Nebo nas ted nějaký zdravotní problem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24777
27.8.23 00:31

Dalas málo info, zda se ti tohle stalo poprvé (pak nutně pátrej po příčině), nebo zda obecně nejsi žádný cestovatel, případně poprvé u moře - to jsou obavy normální, s jedním jsem se rozešla, páč měl fobie kromě hadů (což by mne neomezovalo) ještě i z Vody, Moře a Lítání, tak to sorry jako, já mořem žiju a tvoří to světlé středobody každého mého pracovního roku :mrgreen:
možná máš hormonální problém, nějaký nával úzkosti, musíš si ty strachy rozklíčovat…
já se teda obvykle když už, tak bála o malé děti, jednou chytly dvojčata ve 3letech itošce obě zánět středního ucha a jedna jako bonus i zánět spojivek a já tam s nimi byla sama.. naštěstí lehký průběh, zabrala lékárna, do 3 dnů OK, i tak nás to potrápilo (hlavně ty noci a bolest), ale o sebe jsem strach fakt neměla asi nikdy :mrgreen: tož ale já mám dobrodružné srdce.. dnes jsem na benzince nechala mobil a na myčce celou kešeňu s 10 litry… většina se našla, ale už jsme byli na hradě mimo dosah signálu.. já mám furt nějaké „historky z natáčení!!“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
27.8.23 09:21

@Lucy75
Ne to ne, cestovala jsem vždy, obvykle mě trápila cestovní horečka, ale ta příjezdem do lokace skončila. Mám to tak poslední rok, dva a asi se to zhoršuje. Mám totiž dlouholeté zdravotní problémy v oblasti pánve a to mě dost omezuje i v běžném životě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115874
27.8.23 09:28
@Stick píše:
@Lucy75
Ne to ne, cestovala jsem vždy, obvykle mě trápila cestovní horečka, ale ta příjezdem do lokace skončila. Mám to tak poslední rok, dva a asi se to zhoršuje. Mám totiž dlouholeté zdravotní problémy v oblasti pánve a to mě dost omezuje i v běžném životě.

A máš cestovní pojištění? Kdyby cokoliv, tak půjdeš do lékárny, k doktorovi. Užívej dovču.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.23 13:08

Mivam pokazde. Litam nekolikrat do roka a vzdy uzkosti z toho, ze budu nemocna. Beru s sebou snad celou lekarnu a pri sebemensi bolesti se laduju leky… je to ale bohuzel vsechno v me hlave. Prijezdem domu to skonci. Nevim, cim to je. Cestuju rada.

• Citovat
  • Upravit
2003
27.8.23 13:26
@Stick píše:
Ahoj všem :mavam: Jsem zrovna na dovolené v Řecku a od prvního dne mě trápí hrozný stres a strach, hlavně ze zdravotních důvodů…, že chytnu močák, začnou mě bolet zuby, prostě shíza jak prase :nevim: jsem v úplné paralíze a nejraději bych odjela hned domů :zed: Neberu žádné prášky a nic takového, tak trochu jsem se diagnostikovala sama… Nemáte radu, co s tím? Osobní zkušenost? Děkuji :hug:

Asi bys měla začít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast