Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Cauky, už nějakou dobu me bolí uzliny a v krku a byla jsem u obvodaka, Koukal do krku a Ok a ze mi udela ster a pošle do laborky.taky vše Ok -dá se z toho zjisti, kdybych měla třeba syfilis atd? U toho je taky bolest krku a uzliny atd..delali mi i CRP a vše dobre
Dekuju vám za info
@Lucuss píše:
Cauky, už nějakou dobu me bolí uzliny a v krku a byla jsem u obvodaka, Koukal do krku a Ok a ze mi udela ster a pošle do laborky.taky vše Ok -dá se z toho zjisti, kdybych měla třeba syfilis atd? U toho je taky bolest krku a uzliny atd..delali mi i CRP a vše dobreDekuju vám za info
No pokud byl nechráněný orální sex a bojíte se syfilis, tak řekněte lékaři pravdu.
Jinak standardní kultivací bez specifických mikroskopických metod nelze původce onemocnění snadno odhalit. Musel by být navíc stěr přímo z léze v krku.
@stinga píše:to je teda zvláštní asociace - bolest v krku = syfilis, to by mě nenapadlo ani v divokém snu,
provozuješ nevázaný sex?
To už je její několikátá diskuze, pořád se opakuje, že ji to pořád baví.
@Lucuss píše:
Cauky, už nějakou dobu me bolí uzliny a v krku a byla jsem u obvodaka, Koukal do krku a Ok a ze mi udela ster a pošle do laborky.taky vše Ok -dá se z toho zjisti, kdybych měla třeba syfilis atd? U toho je taky bolest krku a uzliny atd..delali mi i CRP a vše dobreDekuju vám za info
A partner má žaludeční vředy nebo co?