Bolest krku a stěr

36
26.8.23 20:47

Bolest krku a ster

Cauky, už nějakou dobu me bolí uzliny a v krku a byla jsem u obvodaka, Koukal do krku a Ok a ze mi udela ster a pošle do laborky.taky vše Ok -dá se z toho zjisti, kdybych měla třeba syfilis atd? U toho je taky bolest krku a uzliny atd..delali mi i CRP a vše dobre

Dekuju vám za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76445
26.8.23 21:05
@Lucuss píše:
Cauky, už nějakou dobu me bolí uzliny a v krku a byla jsem u obvodaka, Koukal do krku a Ok a ze mi udela ster a pošle do laborky.taky vše Ok -dá se z toho zjisti, kdybych měla třeba syfilis atd? U toho je taky bolest krku a uzliny atd..delali mi i CRP a vše dobreDekuju vám za info
:mrgreen: to je teda zvláštní asociace - bolest v krku = syfilis, to by mě nenapadlo ani v divokém snu,
provozuješ nevázaný sex?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
26.8.23 21:09

No pokud byl nechráněný orální sex a bojíte se syfilis, tak řekněte lékaři pravdu.

Jinak standardní kultivací bez specifických mikroskopických metod nelze původce onemocnění snadno odhalit. Musel by být navíc stěr přímo z léze v krku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
26.8.23 21:13
@stinga píše: :mrgreen: to je teda zvláštní asociace - bolest v krku = syfilis, to by mě nenapadlo ani v divokém snu,
provozuješ nevázaný sex?

To už je její několikátá diskuze, pořád se opakuje, že ji to pořád baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
26.8.23 21:38
@Lucuss píše:
Cauky, už nějakou dobu me bolí uzliny a v krku a byla jsem u obvodaka, Koukal do krku a Ok a ze mi udela ster a pošle do laborky.taky vše Ok -dá se z toho zjisti, kdybych měla třeba syfilis atd? U toho je taky bolest krku a uzliny atd..delali mi i CRP a vše dobreDekuju vám za info

A partner má žaludeční vředy nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast