Menstruační kalíšek - 11 hodin

Anonymní
20.8.20 20:02

Menstruační kalíšek - 11 hodin

Ahoj, omlouvám se za svůj dotaz, jestli vám připadá hloupý. Měla jsem kalíšek zavedený 11 hodin a byl naplněný tak do poloviny. Nemůže se prosím nic stát? Úplně jsem na něj zapomněla, jinak bych vytáhla dřív. Jsem ohledně takových věcí celkem nervák tak se ještě jednou omlouvám. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5041
20.8.20 20:04

Nemůže. Maximálně podráždění, ale jestli na tyhle věci netrpí a dodržujes hygienu, bude to dobrý. Příště na to mysli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
20.8.20 20:04

Ne nic se nestane. Obvykle ho mam 10 hodin(dam rano a vylevam az prijdu z prace domu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
20.8.20 20:06

Měla jsem i dýl (o dost), nikdy se nic nestalo (a já kolikrát třeba i vlivem menstruačních potíží 15 hodin v kuse spala, takže ani nebylo, kdy ho vyndat). Ani krev potom nijak nepáchla rozkladem. To není tampon, kde se začnou množit bakterie v absorpčním gelu, takže bych byla v klidu. Samozřejmě člověk musí dodržovat hygienu, ale jednou se svět nezboří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.20 20:07

Ahoj, já na něj taky jednou zapomněla. Nikdy dřív se mi to nestalo. Pak to docela smrdelo ta krev v kalisku a mně začal svedit spodek :oops: :poblion: myslela jsem že kvasinky, ale pak jsem už ten kalíšek nepoužila, pořádně jsem ho vymyla, vyvařila a použila až další měsíc. Svedilo to 2 dny, pak už v pohodě, žádný zánět, nic. Bylo to ke konci menstruace, kdyztak další den použij vložku nebo tampon, nebo ho pořádně vyčisti a vysterilizuja a bude to ok.

• Citovat
  • Upravit
Kolicek95
20.8.20 20:12

Já ho mívám běžně 12 hodin, první dva dny vymývám častěji, dalších pět dní už jen při vstávání a večer při sprše. Musím zaklepat, že zatím mi to vychází a nic mi nebylo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.8.20 20:14

Holky díky moc za uklidnění, jsem trošku hypochondr tak jsem samozřejmě hned začala vymýšlet ty nejhorší scénáře… :lol: :zed:

• Citovat
  • Upravit
15575
20.8.20 21:25

Nestane se nic. Jen prvni tri, ctyri dny vylevam casteji. Posledni tri dny pak mivam kalich od rana do vecera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31332
21.8.20 08:06

Taky ho krom prvních dní vylévám dvakrát denně, ten kalíšek je na to stavěnej: nedělá mi to žádné potíže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí