Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahojte, vím, že bych měla zajít na gyndu, ale nikdy jsem tam nebyla, takže… Za ½ roku mi bude 15. Menstruaci mám celkem pravidelnou, jen teď už asi 14 dní mešká…Panna ještě jsem, takže těhotenství je vyloučený… Mohla bych mít nějaký problém? Pokud nepřijde, tak na gyndu zajdu… Děkuju moc
Vidím to na hormony. Pokud nepřijde delší dobu, k dr. si skočit můžeš. Za mě horší, kdybys krvácela nějak víc, třeba 8 dní, dva dny pauza a zase třeba 8 dní, tam už by to bylo potřeba řešit. Takhle bych ještě počkala. ![]()
@Anonymní píše:
Ahojte, vím, že bych měla zajít na gyndu, ale nikdy jsem tam nebyla, takže… Za ½ roku mi bude 15. Menstruaci mám celkem pravidelnou, jen teď už asi 14 dní mešká…Panna ještě jsem, takže těhotenství je vyloučený… Mohla bych mít nějaký problém? Pokud nepřijde, tak na gyndu zajdu… Děkuju moc
Pokud jsi takhle mladá, tak to nemusíš mít pravidelně jako hodinky
i pokud jsi to do teď pravidelně měla, tvoje tělo se mění. Myslím, že je zbytečný hned nějak plašit
ještě počkej ![]()
V tomhle věku je úplně normalni že ms nemusí chodit pravidelně na den. Já ve 14-15 klidně měla 2 měsíce zpoždění a nic divného na tom nebylo. Ještě nemusíš mít ustálené hormony.
Neplas, klidne ti muze i jeden mesic uplen preskocit. Jak dlouho uz menstruaci mas? Mas nejake bolesti? Jestli ne, k doktorovi se nenut. Sla bych, pokud by vynechaly 3 - 4 cykly.
Taky bych neplašila. Na druhou stranu, stejně už je čas si gynekologa najít.
Ahojte, vím, že bych měla zajít na gyndu, ale nikdy jsem tam nebyla, takže… Za ½ roku mi bude 15. Menstruaci mám celkem pravidelnou, jen teď už asi 14 dní mešká…
Panna ještě jsem, takže těhotenství je vyloučený… Mohla bych mít nějaký problém? Pokud nepřijde, tak na gyndu zajdu… Děkuju moc