Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
a nebo nějaké léky? já aktuálně vysazuji AD a taky se nedostavila ![]()
Anovulační cyklus nebo jen posunutá ovulace, cysta nebo jiný hormonální problém. Je-li to jednorázové a trvá to spíš dny než týdny, stane se to občas téměř každé.
Přihodím svoje, obnovila jsem jednu diskuzi a přišla mi jedna odpověď, chtěla bych ještě další názor. Je mi skoro 50 let, beru HA. Celý život mám velmi silnou menstruaci. V únoru jsem byla na hysteroskopii, odstranili mi polyp. První menstruace po zákroku byla slabá, trvala sotva dva dny. Teď ta další už nedorazila vůbec, ani špinění. Je to normální? Mám se těšit, že konečně budu mít klid nebo řešit u doktora? Třeba bude stejný důvod.
já vím,že celkem dobře pusobí i citron,a štáva z něj,tím se oddaluje,zastavuje,zmírnuje MS právě,nejsi si vědomá toho,že bys pila třeba víc vody s citronem než jindy,nebo něco na tento způsob? ![]()
No já beru provera 5 mi aby se mi srovnal mesicky ale tenhle mesic jsem nevolala na gindu a přála to jen dva dny tipove..@Pifinka
@onajeblond já zase o vodě s citronem slyšela, že zmírňuje mens.bolesti, ale o oddalování nic ![]()
@Anonymní píše:
No já beru provera 5 mi aby se mi srovnal mesicky ale tenhle mesic jsem nevolala na gindu a přála to jen dva dny tipove..@Pifinka
Sice si nejsem jistá, jestli text dobře chápu, ale důvod zpoždění to určitě být může.
Ahoj ženský, nedostavila se ms…nějaké důvody??krome tehotenstvi, těhotná nejsem