Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No, pokud již je po termínu očekávané MS, tak jedině zkusit těhotenský test z ranní moči. Pokud bude negativní, tak bych čekala na MS. Pokud by byl pozitivní, tak jedině řešit s gynekologem. Cyklus ženy velmi ovlivňuje psychika. Držím palce, aby to bylo podle přání.
To ti začíná každý měsíc 25.??? A víš, že každý měsíc je jinak dlouhý?
![]()
Když má mesic 31dnu tak 25 když 30 tak 26, a když 28 tak to fakt nevim, ale svalí se mi ze jsme to měla někdy i 24..proste nejak okolo 24-26
@Nikolka1122
Test jsem si zatim nedelala,myslim si ze je ještě brzy nebo ne?
@Tichošlápek
@Anonymní píše:
Test jsem si zatim nedelala,myslim si ze je ještě brzy nebo ne?@Tichošlápek
Pokud už mas zpoždění tak bych udělala test. A pak znovu 14 dni po rizikovem styku
Dobre,presne takhle jsem to měla v plánu,už jednou se nám to stalo a neotehotnela jsem,neverim tomu ze jsem těhotná ale když se ms nedostavila tak co se dá dělat.. @Tichošlápek
Ahoj holky, menstruace mi začíná 25 a trvá 7 dnů,25 mě začalo bolet bricho jako bych to měla dostat, ten den jsem měla sex a prasknul kondom, hned ho vyndal(neudel se),do dnes se menstruace nedostavila..a někdy mě zaboli v podbrisku jako bych to měla dostat, napadlo mě jak byl únor kratkej ze se to posunulo ale fakt nevim..někdo nejaka rada?
na děcko jsem moc mladá..