Endometrie depo provera

770
25.3.19 18:42

@Alizee.F ahojky,nemam zkusenosti primo z proverou ale s jinou antiko…endometrioza diagnostikovana az v pozdejsim veku :-( antiko endosku utlumi,ale nevyleci,teda aspon u me se tak nestalo,brala jsem ji 10 let vse ok,2 roky po vysazeni se mi endoska vratila bohuzel…takze za me pomohla (od bolesti a silne ms),ale nevylecila :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21
25.3.19 19:51

@kackarec díky moc ..a vedlejší účinky antikoncepce jsi měla nějaké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
25.3.19 20:02

@Alizee.F vcelku zadny,ale uz je to par let zpatky (brala jsem ji od 16.let do 26.let) jediny co si tak vybavuju tak jsem trochu pribrala,ale jinak nic :-) nevim kolik ti je let a v jakem stadiu mas endometriozu,ale pokud je to hodne spatny tak by spis mel dr doporucit laparo nez te cpat praskama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
25.3.19 21:58

@kackarec je mi 32 jsem po laparoskopii a hrozí mi že přijdu o dělohu tak teď se uvidi po injekcich :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
25.3.19 22:31

@Alizee.F je tak to je mi lito :hug: doufam,ze to pujde jeste nejak zachranit…me je 36 z endosky mam znicene oba vejcovody,oba nepruchodne,ale laparo se zatim branim co to jde,stejne bych s nejvetsi pravdepodosti o ne prisla a u ivf bysme skoncili tak nebo tak :-( ivf zatim neuspesne,bohuzel stale cekame na mimi :-( endometrioza je mrcha,ktera dokaze pekne zkomplikovat zivot bohuzel :-( posilam hodne sily at to dopadne co nejlepe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
27.3.19 11:28

@kackarec děkuju a tobě taky…hlavně neklesat na mysli :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie