Nebolestivé boule ve spodku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.3.19 21:28

Boule ve spodku

Ahoj maminky, dnes jsem si nahmatala dve boule ve spodku, jakoby za pochvou. Na ohmat neboli. Myslite ze s tim mam zajet o vikendu na pohotovost? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
22.3.19 21:33

A nemůže se jednat o stolici? Počkej až půjdeš na velkou a pak je zkus nahmatat znovu. Jinak pokud nebolí, není důvod s tím jezdit na pohotovost, ta je pro urgentní případy. Tohle klidně počká do příštího týdne na gynekologa.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.3.19 21:35
@Janli píše:
A nemůže se jednat o stolici? Počkej až půjdeš na velkou a pak je zkus nahmatat znovu. Jinak pokud nebolí, není důvod s tím jezdit na pohotovost, ta je pro urgentní případy. Tohle klidně počká do příštího týdne na gynekologa.

Ahoj, diky za odpoved. Stolice ne, dneska jsem jiz byla🙂 normalne pohotovosti nevyhledavam :D ale ted mne „prekvapilo“ ze jsou dve vedle sebe a jedna teochu mensi :think:

• Citovat
  • Upravit
76281
22.3.19 22:16

na pohotovost určitě ne, nemůže to být absces ? něco jako zanícený „beďar“ - už jsem to někdy měla i tam i mezi půlkami, nejdříve to nebolí, pak bolí a pak to samo zmizne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35325
22.3.19 23:14

Proc na pohotovost? Jiste to pocka do pondeli( pokud se to do te doby samo nevyresi).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí